Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGORŠANJE VREMENA

Pijavica prestrašila Zadrane: 'Prozori su se tresli kao da će popucati!' Sutra novi snijeg

nevrijeme
Foto: Goran Stanzl/Dino Stanin/PIXSELL
1/4
05.02.2017.
u 17:09

Uz zahlađenje u gorju se oko sredine dana i poslijepodne očekuje susnježica i snijeg, a uglavnom potkraj dana i u noći snijega će ponegdje biti i u nizinama

Jaka pijavica sinoć je napravila znatnu materijalnu štetu u zadarskim predjelima Crno i Smiljevac. Stanari iz ulica Tomislava Ivčića i Put Kotlara proživjeli su trenutke straha - kažu da se čulo jako zviždanje, a prozori su se tresli kao da će popucati, pišu 24 sata.

- Naši su vatrogasci pozvani na intervencije u nekoliko navrata. No kako nije bilo opasnosti od padanja predmeta s visine ili ičeg sličnog za što bi bio potreban naš angažman, nismo djelovali. Nekoliko je krovova stradalo na Smiljevcu, pijavica je savila znakove uz četverotračnu cestu prema Crnom, a u tom mjestu stradao je dimnjak na obiteljskoj kući - rekao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zadra Željko Šoša za 24 sata.

A nakon velikog zatopljenja koje je otopilo snijeg sutra stiže pogoršavanje vremena - pa i s novim snijegom. DHMZ najavljuje da će u Hrvatskoj biti pretežno oblačno s povremenom kišom, a na Jadranu i s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Uz zahlađenje u gorju se oko sredine dana i poslijepodne očekuje susnježica i snijeg, a uglavnom potkraj dana i u noći snijega će ponegdje biti i u nizinama. Najviše oborine, mjestimice i obilne, bit će u Gorskom kotaru i Lici, te na Jadranu. 

Najniža jutarnja temperatura zraka sutra će većinom biti od 2 do 7, a najviša dnevna od 6 do 11 °C, u gorju niža. Na Jadranu će se temperatura kretati uglavnom od 8 do 14 °C.

Komentara 5

CH
Challenger
18:29 05.02.2017.

Ma srušilo jednu nestabilnu reklamu i Večernji, ala ka da je atomska pala!!

VE
velikazmija
18:47 05.02.2017.

pijavica uplašila zadrane-a novinar piše prestrašila-

SL
slivnevode
19:49 05.02.2017.

Drži se Zadre, volim te! Ne može nam ništa pijavica! Bilo je i gorih dana, ratnih....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije