Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pijani vozač pokušao pobjeći policiji

policija
Arhiva VL
19.10.2009.
u 12:14

Pijani 29-godišnjak s područja Novske izazvao je u subotu navečer policijsku hajku na kutinskim ulicama.

Oko dva sata u noći u blizini raskrižja Slavonske ulice i Ulice Kneza Ljudevita Posavskog u Kutini prilikom nadzora prometa pijani se mladić u automobilu nije htio zaustaviti na svjetlosne i zvučne signale koje su mu davali policijski službenici, nego je nastavio vožnju i prošao kroz raskrižje dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, a potom je na isti način prošao i kroz drugo raskrižje.

Vozač je potom nastavio vožnju prema mjestu Gojlo, te je u Rudarskoj ulici izašao iz vozila i pobjegao prema šumi, a za njim su potrčala tri policijska službenika, sustigla su ga i uhićen je uz uporabu sredstava prisile.

Dok je bježao u šumi, 29-godišnjak je lakše ozlijeđen, a prilikom njegova uhićenja ozlijeđena su i dvojica policijskih službenika, od kojih jedan teže, a drugi lakše.

Nad uhićenim je provedena prekršajna obrada kojom je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola od 1,35 promila te je zbog počinjenih prometnih prekršaja uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Kutini. Odmah je proglašen krivim za više prometnih prekršaja i određeno mu je petodnevno zadržavanje u zatvoru u Sisku, gdje je i predan.

Komentara 1

Avatar Robinzon
Robinzon
13:23 19.10.2009.

Pa ovo nije normalno.Zar ga policija nije isprebijala, a što bi, kakti bilo, za naše prilike, normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije