Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Pijani obiteljski nasilnik policajca udario šakom u glavu

uhićenje
Arhivska fotografija
08.01.2012.
u 10:27

Pijani 53-godišnjak udario je šakom 29-godišnjeg policajca, a potom glavom razbio prednje vjetrobransko staklo policijskog automobila

Prilikom privođenja 53-godišnjeg Vinkovčanina koji je prijavljen za nasilničko ponašanje nad suprugom, nasilnik je udario policajca u bradu, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Policija je dobila dojavu da pijani 53-godišnjak u Stepinčevoj ulici u Vinkovcima zlostavlja suprugu pa se ophodnja uputila na mjesto događaja, ali nasilnika nisu odmah pronašli jer je otišao od kuće. Kada su ga pronašli i privodili, udario je šakom 29-godišnjeg policajca u bradu, a potom glavom razbio prednje vjetrobransko staklo policijskog automobila nakon čega je svladan i priveden u policijsku postaju.

Pijani nasilnik i 29-godišnji policajac su zadobili lake ozljede, 53-godišnjak je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjenih kaznenih djela napada na službenu osobu i uništenja i oštećenja tuđe stvari, a protiv njega je dostavljen i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Vinkovcima, radi počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji na štetu svoje supruge.

Komentara 3

SI
sitnalov
12:38 08.01.2012.

Intelektualac

RT
Rollo Tomasi
14:13 09.01.2012.

Nadam se da se spotaknuo na stepenicama u policijskoj postaji...

BA
baš
16:48 09.01.2012.

He,he,he... prvo udara policajca, pa onda njegov auto? He, he, he...Nego, što se mene tiče mogao je napasti i pločnik glavom, tako da provjeri koliko je snažan. I tako više puta, kao ona priča s nožem... he, he, he....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije