Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljaštvo na cesti

Pijan se autom zaletio u agregat na benzinskoj: Izmjerili mu 5,9 promila. Prijeti mu pozamašna kazna

Zagreb: Tim Ve?ernjeg lista u ophodnji s policajcima za Martinje
Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
05.06.2023.
u 13:43

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2910 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima "B“ kategorije, u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova, napominju u policiji

Osječko-baranjska policija privela je pijanog vozača koji je u Čepinu, kod Osijeka, s 3,59 promila alkohola u krvi automobilom udario u agregat na benzinskoj postaji zbog čega mu prijeti novčana kazna ili do 60 dana zatvora, izvijestila je u ponedjeljak policija. Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u petak, poslije 11 sati, u Čepinu, kada je 52-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine, vozilom udario u agregat na benzinskoj postaji.

VEZANI ČLANCI:

Alkotestiranjem mu je utvrđeno postojanje 3,59 promila alkohola u krvi pa je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2910 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima "B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova, napominju u policiji.

Video: Prizor zaprepastio vozače: Kamionom vozio u suprotnom traku na autocesti u Zagorju

Komentara 2

IV
IvicaKerempuh
17:40 05.06.2023.

Izmjerili mu 5,9 promila....SIGURNO NE!!

GE
gerila
17:36 05.06.2023.

Kaj sad 5+ ili 3+…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije