Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ I PUTNIK PREŽIVJELI

FOTO Od McLarena nije ostalo ni M: Strašne fotografije skupocjenog auta nakon prometne u Istri

Foto: Facebook/Policijska patrola - Istra
1/4
05.06.2023.
u 10:08

Na području državne ceste Poreč – Pazin jučer je oko 11.20 sati zbog neprilagođene brzine jurilica izletjela s ceste te se više puta prevrnula, a 60-godišnji vozač i njegov 69-godišnji suputnik preživjeli su nesreću uz ozljede

Gotovo pa u pepeo pretvorio se skupocjeni McLaren nakon nesreće koja se tijekom ove nedjelje dogodila u Istri. Naime, na području državne ceste Poreč – Pazin jučer je oko 11.20 sati zbog neprilagođene brzine jurilica izletjela s ceste te se više puta prevrnula, a 60-godišnji vozač i njegov 69-godišnji suputnik preživjeli su nesreću uz ozljede. 

''Nesreća se dogodila kada je 60-godišnjak upravljao automobilom pulske registracijske oznake te je nedaleko od Baderne zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i sletio izvan kolnika, gdje je udario u rubnjak nakon čega se automobil višestruko prevrnuo. Prolaznici su iz automobila izvukli vozača i njegova 69-godišnjeg putnika te se automobil potom zapalio'', potvrdila nam je istarska policija.

1/4

U ovoj nesreći vozač je prošao s lakšim ozljedama, dok je putnik zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. Facebook stranica Policija patrola – Istra objavila je i fotografije koje pokazuju razmjere ove nesreće u kojoj je McLaren doslovce – nestao. Istarska policija izvijestila je kako se protiv vozača podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu u redovnom postupku.

VEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Gradnja mosta Drava koji je dio najskupljeg infrastrukturnog projekta u povijesti Hrvatske

Komentara 10

DU
Deleted user
11:47 05.06.2023.

Kad vidim sliku, mislim da će kiler morati ići skroz novi. Teško se ovo može zakrpati. Korpa kuplunga bi se mogla malo oprati i ako šaraf nije probio lim, malo ispolirati i namontirati. Blatobrani, vezni lim, hauba, poklopac prtljažnika, krov i vrata će trebati malo više dok se to poravna i zakrpa. Brat bratu dva mjeseca posla. Motor je stradao i nema šanse da je brtva poklopca u redu. Prijenosno rame, seleni i kugle će biti teško popraviti. Možda preko oglasa ili na otpadu potražiti druge. Akumulator bolje da uzmu drugi jer ako je ovaj izgorio teško će ga napuniti bez obzira kako kvalitetan punjač bio. Diskove i pločice bi trebalo dobro oprati u razređivaču ali prije montiranja ih dobro provjeriti. Čisto sumnjam da će radio loviti sve stanice. Treba vidjeti u kakvom je antena stanju. Ima tu još dosta problema, najbolje je da počnu s popravkom čim prije dok još nije sve poskupjelo.

DU
Deleted user
11:15 05.06.2023.

Jako skupi auto je očito došao u ruke vlasniku s jako jeftinom pameti, pa to ti je bolan ne bio.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:52 05.06.2023.

Da nije Vučićev kum, direktor srpske elektre? On to vozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije