Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA TRAGEDIJA

Prije 12 godina u prometnoj nesreći poginuo im je jedan sin, danas i drugi: 'Zašto Bože...'

svijeća
Marko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
04.06.2023.
u 23:14

Na županijskoj cesti između Krkanca i Tužnog u Varaždinskoj županiji danas oko 14.50 sati poginuo je 32-godišnji motociklist

Strašna tragedija pogodila je obitelj Hleb. U Varaždinskoj županiji danas je, naime, poginuo 32-godišnji Marko Hleb. 

Na županijskoj cesti između Krkanca i Tužnog u Varaždinskoj županiji danas oko 14.50 sati poginuo je 32-godišnji motociklist. Kako je izvijestila policija, sletio je s ceste i na mjestu nesreće preminuo. 

 

Od njega se na Facebooku oprostio neutješni otac. Branko Hleb prije 12 godina u prometnoj nesreći izgubio je sina Gorana. On je poginuo 30. srpnja 2011. godine. 

"Bože znam da uzimaš k sebi anđele... Ali meni si danas uzeo i drugog sina, mog Marka sa samo 32 godine. Zašto Bože...", napisao je Branko Hleb. Naime, prije desetak godina u prometnoj nesreći poginuo im je prvi sin Goran. Danas su ostali i bez drugog sina. 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 7

AM
Ambar
03:29 05.06.2023.

Koliko roditelja su ti motori zavili u crno a svima nam trebaju ti mladi ljudi/životi. Bože daj roditeljima snage da izdrže preveliku žalost

JO
jozakontra
07:50 05.06.2023.

nije ti bog uzeo dijete nego ti je dijete vozilo motor, ovo kako hrvati voze zadnjih 10-15 godina je poraz civilizacije i kucnog odgoja.

BE
Beyonder
09:16 05.06.2023.

Svi suosječaju sa roditeljima a to što je glavonja ostavio troje male djece da se sad žena sama brine o njima nikome ništa.I ja sam motociklist, nikad pao, izletio ili kaznu dobio a to što se dotični htio maknuti od žene i djece evo gdje ga odvelo, znači nedjelja popodne umjesto s ženom i djecom on otišao na sastanak s vragom Može ban ak baš hočeš, ali to je istina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije