Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILEGALNO POSJEDOVANJE

Pijan pucao iz automatske puške prema policajcima, u domu imao i ručnu bombu

Strojnica
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.01.2022.
u 11:31

Muškarac, 51-godišnjak, svladan je i uhićen na mjestu događaja te predan pritvorskom nadzorniku

Prava drama zbivala se u subotu kasno navečer u Baranji, kada je pijani 51-godišnjak zapucao iz automatske puške prema policajcima i po susjedstvu.

- U dvorištu obiteljske kuće u Jagodnjaku, 51-godišnjak je u alkoholiziranom stanju pucao iz automatske puške, koju je ilegalno posjedovao, u smjeru policijskih službenika i susjednih kuća. Brzom reakcijom interventne policije PU osječko-baranjske, 51-godišnjak je svladan i uhićen na mjestu događaja. Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku - izvijestila je osječko-baranjska policija.

U pretrazi njegova doma, policija je sutradan pronašla i oduzela još i ručnu bombu, pušku i više komada streljiva.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 51-godišnja počinio kaznena djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, te dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom - zaključuje policija, koja protiv ovog muškarca podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Signal na Viberu koji prikazuje da je Matej bio aktivan u 21:53 zbunio prijatelje

Komentara 6

Avatar peacemaker
peacemaker
12:00 24.01.2022.

Ne priznaju mu aboliciju.

Avatar Apsalar
Apsalar
12:01 24.01.2022.

Kako nije navedeno da je dotični "umirovljeni branitelj" (a bilo bi sigurno navedeno da mu je neki branitelj makar daleki rođak) sasvim je sigurno zaključiti da je "veseljak" 'nedužni' srpski seljak s arsenalom "za proslavu" 😏

PR
prokurator
16:05 24.01.2022.

di si bijoooo devedesprveeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije