Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA NESREĆA

Pijan pregazio brata koji je ležao na cesti

Google Maps
26.04.2021.
u 12:18

Ozlijeđeni pješak je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio osobito teške tjelesne ozljede

Mladić star 26 godina teško je ozlijeđen u subotu oko 22.35 sati u Pleškovcu kod nogometnog igrališta.

Kako javlja Policijska uprava međimurska, pijani 25-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja općine Sveti Juraj na Bregu uključivao se s travnate površine na kolnik ulice, a da se nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, pa je pregazio 26-godišnjeg pješaka koji je - ležao na kolniku.

Ozlijeđeni pješak je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobio osobito teške tjelesne ozljede. Vozač je uhićen i protiv njega podnijet će kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. Izmjereno mu je 1,65 promila alkohola u krvi. Neslužbeno se doznaje da su vozač i pregaženi pješak - braća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije