Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drsko ponašanje

Pijan motorom ušao u kafić, turirao ga pa vrijeđao policajce

Motorist - policija
Tomislav Miletić/PIXSELL
21.02.2018.
u 14:22

Kada su policajci došli, tražili su ga osobnu iskaznicu. On iskaznicu nije imao, a policajcima je odbio reći kako se zove.

Pune ruke posla imala je policija s 43-godišnjakom koji je na koncu prijavljen zbog drskog ponašanja, vrijeđanja policajaca te nenošenja osobne iskaznice.

Kako je priopćila PU istarska, on je 20. veljače oko 20 sati motorom ušao u ugostiteljski objekt u Taru te je u mjestu povećavao obrtaje motora i stvarao buku, čime je uznemiravao goste objekta.

Netko je pozvao policiju, a kada su policajci došli, tražili su ga osobnu iskaznicu. On iskaznicu nije imao, a policajcima je odbio reći kako se zove. Uz to ih je vrijeđao te je pokušao i pobjeći. No policajci su ga sustigli i uhitili, a kada je priveden na policiju ustanovljeno je i da je alkoholiziran.

Prijavu je zaradila i 19-godišnja konobarica jer je poslužila alkohol osobi pod utjecajem alkohola.

Motorist - policija
1/18

Komentara 3

DU
Deleted user
15:31 21.02.2018.

Eto, pozoves policiju da rijesi problem, a oni ti jos lupe i kaznu, ko toj konobarici. Po tom tehnicki ne mozes nikome posluziti drugo pice jer nakon prvog vec ima alkohola u sebi.

ST
Stipan
17:27 21.02.2018.

Čemu služe policijske palice?

DU
Deleted user
21:15 22.02.2018.

Kako da konobarica od 19 godina odbije dat piće očitom nasilniku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije