Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na Sljemenu

Šef Milanovićeva kabineta izvrijeđao policajce u VIP šatoru

'28.06.2013., Zagreb - Konferencija za medije Vlade Republike Hrvatske o svecanosti obiljezavanja ulaska Hrvatske u EU. Tomislav Saucha.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/2
07.01.2015.
u 23:15

U MUP-u su odgovorili kako su policajci sa Sljemena izvijestili svoje nadređene o incidentu sa Sauchom

Tomislav Saucha, predstojnik ureda premijera Zorana Milanovića, izvrijeđao je interventne policajce u VIP šatoru nakon druge utrke Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu, piše portal direktno.hr.

Prema raspoloživim informacijama, policajci su intervenirali jer je netko htio ući u VIP šator bez propusnice. Saucha, koji je, neslužbeno doznajemo, već popio nekoliko pića, upetljao se u priču i počeo vrijeđati policajce. Navodno im je zaprijetio svojim poznanstvom s ministrom Rankom Ostojićem i ravnateljem policije Vladom Dominićem. Davor Posilović, načelnik sektora policije PU zagrebačke, pod čijom je ingerencijom i interventna jedinica, navodno je smirio situaciju i poslao pripadnike interventne policije dalje. U MUP-u su odgovorili da su policajci sa Sljemena izvijestili svoje nadređene o incidentu sa Sauchom.

– Kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice, daljnje postupanje preuzela je Služba za unutarnju kontrolu MUP-a. S obzirom na to, ne možemo iznositi i komentirati detaljnija saznanja o događaju kako ne bismo utjecali na ishod nalaza Službe za unutarnju kontrolu – kažu u MUP-u.

Do zaključenja izdanja Tomislav Saucha danas se nije javljao.

- Budući da nemamo provjerenih informacija o navodnom događaju na Sljemenu koji se povezuje s g. Sauchom, ne možemo navodni događaj ni komentirati - komentar je iz Vlade na naš upit. Na incident na Sljemenu oštro je reagirao i Dubravko Jagić, šef Sindikata policije Hrvatske:

- Najoštrije osuđujemo verbalni napad na policajce. Na ulaznici za skijaški kup sigurno nije pisalo da je dozvoljeno vrijeđanje državnih službenika. Neka si premijer razmisli tko mu radi u uredu. Tražit ćemo da se protiv gospodina pokrenu sankcije – rekao je Jagić.

>> Ranko Ostojić: Provodi se istraga o incidentu sa Sauchom

>> Dvostruki rebalans Sauchina proračuna za EU tulum

Komentara 126

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
18:02 07.01.2015.

Da je s interventnima bilo tko drugi od nas "smrtnika" došao u verbalni sukob, u najmanju ruju bi bio u gipsu ...ovako, dečki razočarali ste nas! Trebali ste tog napuhanca dobro nalempati!

AJ
ajmo
18:32 07.01.2015.

Da je to recimo napravio Francisković poslali bi ga na prisilno liječenju u psihijatriju ovako je drug Tomislav ( za drugove Tomo) to napravio u ushičenju i ni kriv ni dužan te se sjetio milicionera Ranka koji če to po kratkom postuku riješiti. Riješenje glasi : Spasiti druga Saucha Tomu. Policijote ukoriti.

KO
Komacero
18:08 07.01.2015.

jos jedan dokaz da da hrvatska nikad nije demokratska vec diktatorska zemnlja partije udbe i velike srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije