Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljao motociklom

Pijan i nadrogiran trgao retrovizore na autima, pogledajte brutalnu osvetu jednog vozača

motorist
Foto: Screenshot
1/2
06.04.2019.
u 12:59

Mladić (29) je vozio kroz cijeli grad na svom neosiguranom mini-motociklu i radio štetu dok mu jedan vozač nije odlučio stati na kraj.

Ashley Wood iz Pinxtona u Engleskoj pod utjecajem alkohola i droga jurio je svojim motociklom te je nogama trgao retrovizore na parkiranim automobilima sve dok se nije namjerio na krivog vozača.

Vlasnik jednog automobila krenuo je u potjeru za njim,

Mladić (29) je vozio kroz cijeli grad na svom neosiguranom mini-motociklu i radio štetu dok mu jedan vozač nije odlučio stati na kraj.

Vozač narančastog Fiat Punta krenuo je u potjeru za njim, sustigao ga je i udario nakon čega se ovaj zabio u parkirani kombi i završio na tlu. Motorist je nakon jurnjave završio u bolnici s teškim ozljedama, no nije bio životno ugrožen.

Incident se dogodio još u srpnju prošle godine, a Wood je osuđen na osam mjeseci zatvora te mu je oduzeta vozačka dozvola na godinu dana.

Policija još nije otkrila tko je bio vozač koji je oborio 29-godišnjaka pa traga za njim, a zbog toga su sada objavili snimku nadzornih kamera kako bi im građani mogli dojaviti čiji je to automobil.

Komentara 12

ZA
zagi101
13:13 06.04.2019.

radio je posao policije i sad ga žele kazniti, koja debilana

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:40 06.04.2019.

manje od godine dana trebalo je da ovo objavite... svaka čast....

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
18:05 06.04.2019.

Nadam se da ga nikad neće uloviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije