Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA PROMETNU NESREĆU

Pijan i drogiran vozio pa usmrtio pješaka

očevid
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
19.10.2021.
u 09:09

Uslijed naleta okrivljenikova vozila, pješak je zadobio brojne teške ozljede uslijed kojih je preminuo na mjestu nesreće.

Muškarac (35) optužen je za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, a optužnicu je protiv njega podigao ŽDO Zagreb. Prema optužnici tereti ga se da je 11. svibnja 2019. u 00,45 sati u Zagrebu upravljao automobilom vozeći se Savskom cestom. Bio je pod utjecajem alkohola i marihuane, odnosno svjestan da  ne može sigurno upravljati vozilom.

Prema optužnici, svojim vozilom nije se kretao trakom namijenjenom za promet osobnih  vozila već je vozio  trakom namijenjenoj za promet vozila javnog prijevoza.  Pri tome nije obratio pažnju na pješaka na kolniku pa je desnim bočnim dijelom vozila naletio na pješaka koji je prelazio kolnik Savske ceste. Uslijed naleta okrivljenikova vozila, pješak je zadobio brojne teške ozljede uslijed kojih je preminuo na mjestu nesreće.

Ključne riječi

Komentara 1

BF
bf23
11:09 19.10.2021.

Niste napisali dali se jako kaje...a bit će godina- dvije pa ponovno za volan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije