Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

PEVEX uručio vozilo pobjednici nagradne igre „KUPI NA R1 I VOZI FORD VRIJEDAN!"

PEVEX
Foto: PEVEX
29.05.2024.
u 16:21

Sretnoj dobitnici nagradne igre „KUPI NA R1 I VOZI FORD VRIJEDAN“ Marini Šimunić iz Pule danas su predsjednik Uprave Krešimir Bubalo i član Uprave PEVEX-a Ivan Jukić uručili FORD CONNECT VAN 210. Podsjetimo, nagradna igra u organizaciji PEVEX-a trajala je od 15.4. do 13.5. 2024., a priliku za sudjelovanje imali su R1 kupci u 29 prodajnih centara PEVEX.

Zadovoljstvo osvojenom nagradnom, vrijednim vozilom FORD dobitnica Marina Šimunić nije krila. PEVEX i dalje, kazala je za nju ostaje trgovina prvog izbora.

„Nisam mogla vjerovati kad me nazvala gospođa iz PEVEX-a i priopćila da sam upravo ja ta koja je osvojila FORD CONNECT. Iskreno, nisam vjerovala do danas dok mi predsjednik Uprave PEVEX-a nije uručio ključeve. U svoje ime i u ime obitelji zahvaljujem PEVEX-u na ovoj vrijednoj nagradi koja će nas dugo služiti“ komentirala je nagradu sretna dobitnica Marina Šimunić iz Pule prilikom uručenja.

Predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo prilikom uručenja nagrade je istaknuo kako je nagrada otišla u prave ruke, a zadovoljstvo je tim veće jer je dobitnica žena i to poduzetnica.

PEVEX inače ima partner program vjernosti „PEVEX PARTNER“ kojim svim članovima, obrtnicima i poduzetnicima, donosi brojne pogodnosti. Više pronađite na https://pevex.hr/pevex-partner-kartica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije