Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA HOTMAIL

Petrov: Podnesena ostavka Dalić govori sama po sebi

Božo Petrov
Borna Filic/PIXSELL
14.05.2018.
u 16:24

Odbacio je prozivke premijera Andreja Plenkovića da je Most, dok je bio u Vladi, o svemu bio obaviješten.

Čelnik Mosta Božo Petrov izjavio je u ponedjeljak, komentirajući ostavku potpredsjednice Vlade i ministrice gospodarstva Martine Dalić zbog afere "Hotmail", kako činjenica da je ostavka podnesena govori sama po sebi.

"Nikakvo podsjećanje na okolnosti koje su postojale ne pomažu kod činjenice da je postupak izvanredne uprave kompromitiran", izjavio je Petrov novinarima.

Odbacio je prozivke premijera Andreja Plenkovića da je Most, dok je bio u Vladi, o svemu bio obaviješten. "U ovom trenutku jedino je bitno da Most s namještanjem poslova savjetnicima, a o tome ovdje govorimo, nije imao i nema ništa. To uostalom potvrđuju i objavljeni mailovi", poručio je Petrov.

Mostov čelnik se ne slaže ni s Plenkovićevom izjavom da se radi o "malim sjenama koje bacaju ljagu na dobro odrađen posao".

"Upravo suprotno, sve što je objavljeno govori da se ne radi o malim sjenama, nego prilično mračnom načinu na koji funkcionira ova država", poručio je Petrov.

Komentara 23

KR
Krotila
17:08 14.05.2018.

Petrov & Most,od samog početka bili ste U pravU,ali brUtalna igra još nije završena.

BL
Blabla
16:46 14.05.2018.

Kako eto oni nikad nista nisu znali a opet sve znaju. Most , zivi zid I drustvo u saboru .boze sacuvaj idiota. Samo da se domognu vlasti. Sto bi samo napravili od Hrvatske.

Avatar dobry
dobry
20:13 14.05.2018.

Samo Božje proviđenje poslalo nam je MOST kao slamku nade spasa Hrvatske države. Otkako su se oni pojavili na političkoj sceni, ništa više nije isto, ništa se više ne može "gurnuti pod tepih" i skriti od očiju javnosti. Domokradoljubi, pljačkaši i ostali razbojnici na aparatima, rekao bi "kruti"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije