Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMANJIO BROJ PRIJAVLJENIH ZA ŽIVOT U KUĆI

Petrov: Ako će se netko obračunavati, neka to učini sa mnom, a ne s mojom obitelji

17.10.2016., Zagreb - Sredisnjica HDZ-a, clanovi Mosta nakon sastanka s mandatarom Andrejom Plenkovicem napustaju sredisnjicu. Predsjednik Mosta Bozo Petrov dao izjavu okupljenim novinarima.  Photo: Robert Anic/PIXSELL
15.12.2016.
u 15:43

– Žao mi je što ja nemam pravo kao i svi drugi građani, ali nema veze, rezignirano je poručio predsjednik Sabora

Čelnik Mosta i predsjednik Sabora Božo Petrov odbacio je danas medijske napise da je, kako bi dobio subvencionirani kredit Agencije za promet nekretninama za gradnju kuće u Metkoviću, fiktivno prijavio veći broj članova kućanstva.

– U trenutku kada sam krenuo u proces podizanja kredita za svoju kuću nakon što sam čekao 10 godina i proveo ih u podstanarstvu, u APN-u su me pitali koliko će članova domaćinstva biti u toj kući kada se izgradi. U dogovoru s članovima svoje obitelji ja sam naveo sedam članova i sedam ih je i trebalo biti. S obzirom na hajku koju je sada napravio Jutarnji list s insinuacijama o mogućem fiktivnom prijavljivanju koje uopće nije fiktivno, zbog toga što se time na mala vrata uvlači moja obitelj u politički život, a oni ga nisu birali, ja sam ga birao, ako će se netko obračunavati, onda ima tu mogućnost sa mnom, a ne s mojom obitelji. Moji članovi obitelji su rekli, da meni bude lakše, da će oni naći neki drugi način na koji će oni sebi osigurati smještaj i život, a da ja u taj proces krenem sam, tako da meni to nije problem. Žao mi je što ja nemam pravo kao i svi drugi građani, ali nema veze. Budući da ja još nisam podigao kredit zbog svih ovih aktivnosti u Saboru, jednostavno ne stignem, vjerojatno ću uspjeti skupiti sve papire do kraja ovog mjeseca tako da ću kredit, nadam se, podignuti početkom prvog mjeseca. Tada ću predati zahtjev za pet članova domaćinstva – objasnio je Petrov.

Osvrnuo se i na najavljenu kavu s novim predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem.

– Iskreno, pokušavam pronaći vrijeme, nije sada do gospodina Bernardića. Načelan dogovor je bio ovog tjedna i nadam se da ću uspjeti danas ili sutra vidjeti se s njim. Nisam još stigao nazvati ga, ali nadam se danas ili sutra – kazao je Petrov.

Komentirao je i SDP-ov prijedlog zakona o minimalnoj plaći. Bernardić je, naime, javno pozvao da Most podrži taj prijedlog, pa će i SDP podržati Mostov prijedlog zakona o zamrzavanju plaća dužnosnicima.

– Iskreno, ne vodim političke trgovine. Ne želim pristati na to da se nama daje nešto ako će se nekom drugom dati nešto. To nije način na koji ja vidim aktivnost u politici, i to u Hrvatskom saboru. Ako oni smatraju da je taj prijedlog dobar, neka ga podrže, a ako ne, onda ga ne moraju podržati. Ja sigurno neću stimulirati takav oblik komunikacije – poručio je Božo Petrov.

Komentara 19

DU
Deleted user
20:21 15.12.2016.

Ja mu ništa ne zamjeram jer je savkom normalnom na prošlim izborima bilo jasno da je on samo još jedan u nizu koji se želi okoristiti. Još jedan za kojeg je Hrvatska krava muzara. još jedan koji viče; Ja, paa ja, pa opet ja...a tamo daleko, u magli, neki idioti koji rade i preživaljavaju, koji kopaju po kontejnerima...uglavnom...neka stoka sitnog zuba

GR
graci
17:00 15.12.2016.

Ne vodi političke trgovine ali vodi one malverzacijske i glumi poštenjaka.U ovoj državi varaju i kradu svi.Hercegovci prijavljeni u Hrvatskoj radi dječjeg i socijalne.Mnogi u Hrvatskoj imaju na svoje kučanstvo druge prijavljene zbog raznih povlastica.Ratni invalidi sa ogromnim bogatstvom koje ne stoji na njih dobivali stanove i kredite.Sređivali si visoke invalidnosti da stanove dobe za bagatelu.Nahebu samo poštenjaci kojih je malo.

77
777CRO
17:07 15.12.2016.

Mali mesicev ... Orepicev pijun ... sta je bilo sa napadom na Karamarka ? Da li ima sukoba interesa kod cetnika komunista aboliranih ili njih ne smiješ prozivati i proganjati .....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije