Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Petračeva majka: Iz novina sam doznala da dolazi

22.08.2008.
u 18:57

Očekujući Hrvoja Petrača na adresi koju je prijavio u svojoj obiteljskoj kući u Gajevoj ulici 45 u Krapinskim Toplicama, a u kojoj danas sama živi njegova majka Zlata, pozvonili smo jučer na zvono na ogradi i nakon minutu-dvije pojavila se i Hrvojeva majka Zlata Petrač.

Kad smo se predstavili, sasula je drvlje i kamenje na novinare. Vi niste lešinari, to je preblaga riječ, jer to su dobre životinje koje nisu krive što su takve, vi ste morski psi i ajkule, ali one najgore vrste. Upravo zbog novinara i vašeg pisanja po novinama o Hrvoju Petraču prije nekoliko godina dobila sam anginu pektoris, a prije godinu,dvije i rak dojke rekla nam je Zlata Petrač podižući majicu i pokazujući svoju bolesnu dojku.

Na pitanje hoće li se Hrvoje tijekom dana pojaviti na adresi koju je prijavio, rekla je da ne zna. Možda hoće, a možda i neće, ne znam, nismo se čuli. Uostalom, o tome da iz zatvora ide na godišnji odmor pročitala sam u novinama rekla je.

Otišli smo potom i na 2-3 kilometra udaljeno Petračevo imanje na Hršak breg. Jedan od radnika zamolio nas je da napustimo privatno imanje. U PU krapinsko-zagorskoj rečeno nam je da Petrač na godišnjem ostaje do 8. rujna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije