Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Peti put došao opljačkati istu benzinsku postaju, dočekali ga interventni policajci

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL (Ilustracija)
19.12.2017.
u 11:05

Stigao je maskiran i naoružan vatrenim oružjem, no razbojništvo su spriječili pripadnici interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske koji su ga uhitili.

Peti  put mu nije uspjelo. Policija je u Varaždinu provela kriminalističko  istraživanje nad 19-godišnjakom koji je 17. prosinca oko 23.30  sati  pokušao opljačkati  benzinsku  postaju u Gospodarskoj ulici u Varaždinu. Stigao je maskiran i naoružan vatrenim oružjem, no razbojništvo su spriječili pripadnici interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske koji su ga uhitili.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni na istoj benzinskoj pumpi uz prijetnju vatrenim oružjem počinio  razbojništva  5. studenog 2016. godine, 14. rujna, 22. listopada i 26. studenog ove godine! Materijalna šteta u tim razbojništvima procjenjuje se na više tisuća kuna. Po nalogu Županijskog suda pretražene su prostorije kojima se koristi i pronađene su dvije prerađene puške.

Pogledajte i galeriju: Oružana pljačka u Zagrebu, troje uhićenih

1/15

Komentara 6

SA
sadsamtu
11:27 19.12.2017.

Ne bi me čudilo da bracek digne tužbu protiv vlasnika postaje i interventnih policajaca zbog kršenja njegovih "ljudskih prava" na tuđe vlasništvo i krajnje nedoličnog ponašanja prema 'stalnoj mušteriji'.

KV
kvatrić
11:42 19.12.2017.

Ako je pljačkaš pripadnik naše druge najdragocijenije manjine, ovime su teško narušena njegova prirodna i ljudska prava na pljačku. Documenta i ostale mirotvorne udruge moraju reagirati i poduzeti mjere protiv fašizma policije i kršenja prava najvažnije manjine sjeverozapadne Hrvatske.

LI
liliZG
11:37 19.12.2017.

sramota da je trebalo pet puta pljačkati isto mjesto da netko nešto poduzme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije