Naslovnica Vijesti Crna kronika

Oružana pljačka u Zagrebu: Uz pomoć helikoptera locirali napadače pa ih uhitili

Razbojnici su uz prijetnju oružjem opljačkali zaštitare.
18. prosinca 2017. u 13:39 34 komentara 26202 prikaza
Oružana pljačka zaštitarskog vozila koje je prevozilo novac
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/15

Oružani napadači izvršili su jutros oko 7.45 sati razbojništvo i oružanu pljačku nad zaštitarima dostavnog vozila u Ulici Grada Gospića na zagrebačkom Žitnjaku, izvijestila je policija. 

Brzom intervencijom policijskih službenika tri osobe, koje se dovode u vezu s kriminalnim djelom, dovedene su na kriminalističko istraživanje. 

Ministar pohvalio policajce 

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović pohvalio je policajce koji su uhitili trojicu osumnjičenih. "Iskoristio bih priliku i pohvalio policijske službenike za promptnu, odlučnu i profesionalno izvedenu akciju u kojoj nijedan građanin nije bio ugrožen, čime je policija pokazala još jednom da je spremna i sposobna nositi se s najozbiljniji izazovima i održavati red i sigurnost u RH", izjavio je ministar.

Ocijenio je da je policija "žurnom, pravovremenom i koordiniranom akcijom uhitila trojicu napadača" koji su nešto ranije izveli oružanu pljačku. "Koordinacija se sastojala u tome da su sve raspoložive snage temeljne, interventne, specijalne i kriminalističke policije uz pomoć helikoptera locirale napadače i uhitile ih. Istraga se širi", izjavio je ministar Božinović.

Pogledajte i galeriju: Carina zaplijenila srpski avion kojim su Mateo i Isabela Kovačić došli u Zagreb

Oružana pljačka zaštitarskog vozila koje je prevozilo novac
1 / 9
Carina zaplijenila srpski avion kojim su Mateo i Isabela Kovačić došli u Zagreb

pištolj Uperio pištolj Maskirani pljačkaš počinio razbojništvo nad 29-godišnjakom policija OČEVID U TIJEKU Razbojništvo u Novom Zagrebu: opljačkao poštu uz prijetnju vatrenim oružjem pošta, markuševac NOVA META Razbojništvo na Markuševcu: Opljačkana poslovnica Hrvatske pošte
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • modovisisajteMaraschino:

    a kazetofon nije nitko dirao?

  • pritiskovic:

    Otkad su lopovi postali nekome problem u ovoj državi!?

  • Rex:

    Na slici vidim obični kombi......pa se pitam zašto nije "blinda" gdje se prevozi novac.......koja je to zastitarska tvrtka?..........smrdi