Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježavanje predaje
Povratak na članak

'Stipetića smo zvali na proslavu u Glinu'

Iz grada Gline kažu da su slali pozivnice 1. kolovoza kad je Stipetić s obitelji napustio svoju kuću. Tvrde da su ga i zvali, no nisu ga mogli dobiti

Komentari 88

ON
ON
13:27 11.08.2017.

Jedan članak koji piše da je jedan naš iskusni general,nečijom greškom ili namjerom ,neznamo,"zaobiđen"i eto ti mojih kolega komentatora sa drvljem i kamenjem.Svi znaju sve svi su vojni stratezi,svi su bili na istom mjestu,jednom rječju i uvjek su oni drugi krivi za sve.Tako nećemo gospodo daleko.nemojmo se uzajmno kontrirat,prepirati,ako je greška ili namjera svejedno to treba ispraviti i ići dalje.

VL
DU
Deleted user
11:12 11.08.2017.

Taj čin predaje je izgledao gospodski, onako viteški, salutiranje pa predaja, tako to rade Vojnici! Svaka čast generale!

VL
FE
fefellerunt
11:17 11.08.2017.

Stare podjele ovog društva , ovaj bahati general, čije znanje nije upitno, je za vrijeme SDP-ove vlasti konstantno omalovažavao bitke koje su vodili časnici "iz rata" koje je smatrao neobrazovanim i nesposobnim, tako je uredno omalovažavao operaciju za maslenicu , zimu '94 , ljeto '95 , a upravo zahvaljujući zadnjim dvjema, žrtve u oslobaanju knina su bile znatno manje nego u oslobađanju Petrinje. Bahati Stipetić to jako dobro zna, ali ne želi priznati zanje i trud drugih , između ostalog isto jednogod zanemarenih generala, a po meni jedan od najboljih - Ademija. Kkao nitko ne pizta gdje je Ademi ? Zašto tog čovjeka nitko ne zove, jer ne pripada nijednoj političkoj opciji a što je za gomilu smeća neprihvatljivo . Interesanzto kako tamo gdjre je vodio bitke obrazovnai general Stipetić su i žrtve najveže , od bosanske posavine do banije'95. n ebi m eiznenaidlo d aje imao svoj mozak umješan i u operaciju Una '95

VL
ŠO
Šokac1
12:02 11.08.2017.

G. general Stipetić, prema ovome članku, ispada da bi najradije bio j***n i pošten, da se ne zamjeri izvjesnim "građanima". Pa, kako ne bi general pobjedničke Hrvatske vojske, kao znak konačne pobjede nad pobunjenim banditima, obrisao svoje čizme po, nana zemlju bačenoj i zgužvanoj zastavi tzv. " Republike srpske Krajine". Nismo se ravnali po onoj rimskoj "Vae victi" (Jao pobijeđenima), pa sada imamo to što imamo u svojoj neovisnoj Hrvatskoj državi - 23 lojalne nacionalne manjine + jedna.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:14 11.08.2017.

Na gradonacelnikovom mjestu, sjeo bih u auto i otisao kod generala i urucio mu poziv osobno.

VL
SA
samograd
11:37 11.08.2017.

Stipetić se žalio u "Latinici"kako me nije bilo lako slušati kako su neke oficire iz jna zvali"komunjarama". On je bio u grupi oficira koje se nakon 2000 godine dizalo u nebesa Agotić,Tus,Špegelj i Stipetić ,a pokušali su ugurati Račana kaoo najvećeg državnika .To je ipak bilo nemoguće ali su zato Gotovina,Markač,Norac,Bobetko,Bridarac,Glavaš i Merčep platili cijenu a četiri mušketira su zaštitili Mesić već navedeni "državnik"od Haškog progona.

VL
BR
brzzzy
10:39 11.08.2017.

General Stipetić,pravi profesionalac,veliki čovjek i gospodin,Hvala mu. Što se tiče upućenog mu poziva glede proslave-obilježavanja godišnjice,pravi šlamperaj... Svakako ga se moglo na vrijeme kontaktirati na razne načine te pozvati na proslavu...

VL
OD
odisej22
12:28 11.08.2017.

Taj "bahati" general je morao doći jer nesposobni Basarac je imao prvi dan Oluje 90 mrtvih kod Petrinje. Tad ,kad je stani pani ne gleda se tko je odakle nego koliko je sposoban. Imao sam ga 2 puta zadovoljstvo sresti i slušati- izuzetno fin čovjek. A oni klinci koji su do 30te postali generali a nisu baš znali vojnu struku ti su to nadoknadjivali vožnjom helikopterom na nogometne utakmice,auto ženici i kćerkici na vojnom tenkiranju itd. A ovi lokalci,hdz domoroci ,pa namjerno ga nisu zvali. To su ljudi kojima je Hrvatska kobajagi uvijek na prvom mjestu. Bedačeki.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
12:27 11.08.2017.

käd pupovac poziva

VL
Avatar mumsajme
mumsajme
14:06 11.08.2017.

bio u JNA

VL
BO
BozeSacuvaj
14:04 11.08.2017.

General Stipetic-iza kojega nije bilo ratnih zlocina i sumnjivih kriminalnih radnji..jos danas se sjecam proboja sa tenkovina prema Trzackim Rastelama i njegov odnos i Tudamnovog sina prema obicnim vojnicima..dvojica covjeka vrhunskog karaktera i moralnosti..steta da se danas nitko ne sjeti Bernarda Jurline i kakao smo sa helikopterima mjesec dana prije pripremali se u dubokoj pozadini na Oluju a i cijim planovima je itekako sudjelovao upravo general Stipetic..kapa do poda!!!

VL
ME
Meter
10:16 11.08.2017.

Superioran u ratu i miru

VL
NE
nemanatrag
14:53 11.08.2017.

Nije profesionalni Hrvat ni hadezenjarski sičardžija već sjajni školovani vojnik iza kojeg se nisu povlačili repovi i skandali... i to se ne oprašta.

VL
Avatar jumanji
jumanji
11:13 11.08.2017.

mogli su mu je i 4 kolovoza poslati🤔

VL
OT
otar
10:54 11.08.2017.

Generalu Stipetiću svaka cast a ovi sto mu lupaju negativu stvarno neznaju o kakvom se profesionalcu radi . previse ste gospodo ideoloski zasljepljeni a tomu ovdje mjesta nema.

VL
DU
Deleted user
12:55 11.08.2017.

Generale Stipetiću, Vi ste za toga gradonačelnika Gline ( i tipove slične njemu) zvijezda koja svojim sjajem obasjava Hrvatsku i Domovinski rat. Ali, nema toga što HDZ i njegovi jurišnici ne bi napravili samo da potamne svjetlost Vaše zvijezde. U. U svom jadnom mozgu misle da, ako potamne Vašu, njihova će bolje svijetliti. Mišad grize. ali po tlih gmiže, sam sur' oro pod nebo se diže.

VL
NA
narod1
11:26 11.08.2017.

General Stipetić, odličan strateg i veliki gospodin. Rijetka kombinacija

VL
Avatar Udojürgens
Udojürgens
10:21 11.08.2017.

sramotan propust

VL
Avatar mumsajme
mumsajme
14:12 11.08.2017.

,"Optužnica kojom optužujem Sabor Republike Hrvatske za sudjelovanje u najvecem zlocinu u povijesti nad hrvatskim narodom, za sudjelovanje u zlocinu nad 15.000 Hrvata iz Vukovara....########### Optužujem vas gospodo, što ste dopustili da gladuju dok ste vi bili siti, zato štoo je vama bilo toplo, a njima hladno. Dok ste vi gasili žed picem po vlastitom izboru u željenim kolicinama, njih ste osudili na jušnu žlicu vode.

VL
MI
miso
11:52 11.08.2017.

Nije ništa čudno. Da li je neki HDZ-ovac neobavješten? Nije! Znači sve je u tome. ... Sve ovrhe koje ne dođu na adresu uvijek doznamo kad pancirna policija dođe. Nikad ne omanu. ... Živimo u zemlji robova u kojoj samo jedna stranka dobro funkcionira!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.