Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA AUTOCESTI A3

Pet vozača jučer zatečeno kako voze brže od 220 km/h

presretač
Foto: ilustracija
03.04.2015.
u 13:47

Autocesta A3 jučer je bila poligon za brze vozače

Autocesta A3 jučer je bila poligon za brze vozače.

Dva vozača zatečena su kod Kutine kako voze brzinom većom od 220 kilometara na sat. Policijski službenici Postaje prometne policije Kutina prvo su oko 15 sati zaustavili BMW, kojim je iz smjera Zagreba brzinom od 221 km/h upravljao državljanin Srbije. Oko 19 sati je zaustavljen Mercedes, kojim je također iz smjera Zagreba brzinom od 228 km/h upravljao hrvatski državljanin.

Policija na području Općine Bošnjaci u prekoračenju brzine zatekla je 24-godišnjeg švicarskog državljanina. On je svojim BMW-om autocestom vozio 244 km/h. Na istom dijelu državne ceste, ali s nešto nižom izmjerenom brzinom, zatečen je i državljanin BiH koji je Mercedesom vozio 210 km/h. U prekoračenju brzine na autocesti zatečen je i 37-godišnji hrvatski državljanin koji je svojim vozilom jurio 209 km/h. Sva tri vozača u prekoračenju brzine zatečena su na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina 130 km/h.

Svim vozačima naplaćena je novčana kazna u iznosu od tri tisuće kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana.

>> Lamborghinijem se vozio brže od 330 km/h, od auta nije ostalo ništa

>> Državljanin Srbije (32) projurio s 247 kilometara na sat kod Slobodnice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije