Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojac preživio

Lamborghinijem se vozio brže od 330 km/h, od auta nije ostalo ništa

Lamborghini
Foto: screenshot/youtube
1/2
20.01.2015.
u 09:15

Dok brzinomjer pokazuje 313 km/h, počinje lupa i strka u Lamborghiniju, vozač gubi kontrolu nad vozilom koje potom završava u kanalu pokraj ceste

Mađarska policija objavila je snimku s mobitela iz Lamborghinija Huracana koji je sudjelovao u stravičnoj nesreći na autocesti.

Na snimci se vidi kako suvozač automobila s, kako navodi mađarska policija, češkim registarskim oznakama, iz automobila snima cestu i brzinomjer koji, u nekim trenucima, pokazuje i više od 330 kilometara na sat. Dok brzinomjer pokazuje 313 km/h, počinje lupa i strka u Lamborghiniju, vozač gubi kontrolu nad vozilom koje potom završava u kanalu pokraj ceste.

Nevjerojatno je da u nesreći nitko nije poginuo. Suvozač, koji je mobitelom snimio video, teško je ozlijeđen, a 36-godišnji vozač je bio dovoljno priseban da ga izvuče iz Lamborghinija koji se potom zapalio i od kojeg nije ostalo ništa. 

>>Jedna osoba ozlijeđena u šibenskom tunelu Dumbočica

>>Teška nesreća na Ljubljanskoj: Vozač auta kritično nakon sudara s kamionom

Komentara 5

RA
ranko75
11:42 20.01.2015.

Imali su vise srece nego pameti. Trebaju da upale debele svijece u crkvi i da daju dobar prilog.Ma sta ja govorim, ako su imali novaca za Lambordjini,mogu i neku crkvicu povodom ovoga cuda da sagrade.

Avatar Bakunin
Bakunin
12:42 20.01.2015.

Imao sam Porsche 928 S4 sa ca.475 Ks i znao sam ponekad voziti i preko 300 km sve dok jednom nisam vidio dokumentarac o tome kako se ponaša guma na felgi pri brzinama iznad 250 km!Kad sam vidio da taa guma ,,šeće,,na felgi od lijeva na desno i što se sve može pritom dogoditi izgubio sam volju za brzom vožnjom!

Avatar antonija17
antonija17
19:14 23.02.2015.

Evo zato su i prebrzo stali. Sto zalit kamikaze ako se zelis ubit skoci iz nebodera ako nema prolaznika, ovak automobilom ubijete nekog drugog ni krivog ni duznog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije