Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'Pendrek je bio obećan i pendrek bi dobili': Ovako je Titov partijski šef Bakarić slomio studentske prosvjede

Vladimir Bakarić
DRAGO LIPIĆ/VL ARHIVA
25.07.2022. u 16:27

Bakarić je bio neprijeporan partijski tvrdolinijaš. Stoga i ne čudi da je u Titovu obračunu s hrvatskim proljećarima on bio njegov glavni oslonac

Komentara 6

RA
radolizem
17:42 25.07.2022.

Jasno je kao dan kako je Partija na čelu s Titom provodila narodnu vlast. Svi hvalimo Sašu Zelepugina i njegovu emisiju Nedjeljno popodne, ali zaboravljamo da je Zelepugin kao dugogodišnji voditelj i urednik te emisije svake nedjelje u emisiji imaoo Miroslava Lazanskog. Tek kasnije je postalo jasno da je Lazanski onaj tvrdi sovjetski kadar i suradnik Kontraobavještajne službe JNA. Sve je Partija provodila, a najviše diktaturu i moralno-političko vaspitanje.

VI
Vivian
21:27 25.07.2022.

Bakaric je bio vjeran Titi, u isto vrijeme bio je najomzeniji politicar u Hrvatskoj? Zar se jos uvijek ne smije javno reci da je tito bio najomrzeniji?

DU
dunhill
18:31 25.07.2022.

Bakarić i komunisti su školarci spram današnje Matice hrvatske i današnjih hrvatskih proljećara. Nakon 20 godina vladavine Igora Zidića i Zorislava Lukića u Matici, hrvatski proljećari izgubili su svako obilježje moralne vertikale hrvatske kulture i politike. Ova danas ekipa "proljećara" provodi takve sramotne čistke iz Matice, takva razna sramotna suđenja izvan oka hrvatske javnosti, protiv "nepodobnih" pojedinaca da bi Bakarić mogao od njih učiti. Ta osvetoljubiva ekipa na čelu s Gavranom i Zorićem samo nastavljaju dugogodišnji Lukićev revanšizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije