Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pelješki most
Povratak na članak

BiH traži koridor po 'slovenskom modelu'

Hoće li SDA zaozbiljiti spor time da od Vijeća ministara BiH kojega vodi SDA-ov Denis Zvizdić zatraže da uputi prosvjednu notu Hrvatskoj

Komentari 199

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
17:44 08.08.2017.

A joj! Nama bi trebao koridor od Metkovića do Slavonskog Broda!

VL
DU
Deleted user
17:36 08.08.2017.

Muslimani bošnjaci tjeraju vjerski mak na konac. Neum je neodvojivi dio hrvatske jadranske regije i trebao bi biti pod hrvatskom kontrolom. Sve obližnje luke u Hrvatskoj mogu ispuniti usluge i potrebe bošnjacima muslimanske vjerske zajednice premda vjera nema veze saa modernim gospodarstvom . (čobansko brdsko gospodarstvo)

VL
DO
dopizdilomi
17:30 08.08.2017.

Vrijeme je da i mi počnemo. Treba pod hitno tražiti od Slovenije koridor prema Austriji i koridor od Slavonije do Dubrovnika preko Sarajeva tj. Bosne. Pa neka se i oni misle i imaju o čemu pisati i žaliti nekakvoj komisiji. Uh skoro sam zaboravio na naše najbolje susjede na istoku. I od njih tražiti koridor prema Rumunjskoj jer mi smo dvije zemlje u NATO-u i trebamo biti povezane.

VL
MA
mark2
18:35 08.08.2017.

Zahtjevi da Hrvatska na hrvatskom teritoriju ne može izgraditi most kako bi povezala vlastiti teritorij kranje su neozbiljni i nadasve drski izrazi mržnje. Onima koji tako nastupaju prema Hrvatskoj treba se zabraniti pristup na hrvatski teritorij.

VL
PR
pritiskovic
18:20 08.08.2017.

Eno im koridora na Bosporu...

VL
PP
pp
17:43 08.08.2017.

Mogu oni tražiti, a dobit će isto ko i Slovenci, ništa:))

VL
DU
Deleted user
17:16 08.08.2017.

pa mora bih imati izlaz na otvoreno more ali mi nije jasno gdje imaju zatvoreno more nisam nikad cuo da su vlasnici brodovovlja iz sarajeva banja luke zenice tuzle nikada se iz bih nije uredovalo po hrvatskom jadranskom moru ..

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:08 08.08.2017.

anektirat Herceg Bosnu i fajrunt.

VL
NE
Neonacionalist
19:25 08.08.2017.

Sada se najbolje vidi koliko je opasan presedan učinjen sa Slovenijom što se uopće pristalo na arbitražu po kojoj se njima trebao osigurati koridor tj.famozni dimnik do otvorenog mora preko hrvatskog teritorijalnog mora , dobro uspjeli smo se opravdano izvuči iz te arbitaže zahvaljujući onoj aferi kad su slovenci prisluškivani i uhvačeni kako kontaminiraju taj proces no ja sam se još onda kad je Kosorica i VELEIZDAJNICI iz Hrvatskog Sabora pristali na tu i takvu štetnu arbitražu temeljenu na slovenskom načelu "pravičnosti" zapitao a što ako BIH zatraži po slovenskom modelu tzv. pravičnosti svoj koridor do otvorenog mora jer bi na njega apsolutno imala pravo ako bi se prethodno dogodio sl. presedan sa Slovenijom po tom pitanju što još nije isključeno da će neki novi velizdajnici učiniti , dok bi nam slovenski dimnik oduzeo relativno malo ter.mora pogledajte na karti koliko bi dug bio dimnik od Neuma do otvorenog mora tamo između Visa i Lastova kroz čitavi Neretvanski i Korčulanski kanal . ma mislim to je totalno apsurdno pa ovima u Sarajevu mora da su ove vručine zaista udarile u glavu , a naši moraju konačno okrenuti politiku prema BIH nakon dugogodišnje štetne politike Mesića, Račana, Sanadera i Josipovića , konačno početi štititi prava konstitutivnog hrv,naroda tamo i Hrvatske općenito i ne dozvoliti da nas još i iz BIH tako ponižavaju i ucjenjuju .

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
17:28 08.08.2017.

Može koridor prema otvorenom moru ako vi nama date koridor kroz Neum

VL
DU
Deleted user
17:38 08.08.2017.

BiH nema pravo niti na minimalan koridor, bilo bi jako opasno po Hrvatsku da se nekakvi tankeri ili kontejnerski brodovi počnu voziti između otoka i turista na jedrilicama, ili da nam u teritorij počnu ulaziti sumnjivi brodovi. U krajnjem slučaju možemo izgraditi tunel i prekinuti gradnju mosta preko Save

VL
VE
verakruz
18:07 08.08.2017.

Hrvatima treba biti jasno da moraju biti jedinstveni , jer smo svjedoci organiziranih napada od Slovenije, preko Srba i muslimana iz BiH, do Srbije, a nemojmo zaboraviti ni Crnu Goru.

VL
DU
Deleted user
17:50 08.08.2017.

Njihova namjera je u naravi čin agresije na Hrvatsku i sa time se treba obračunati

VL
BL
Blomberg
18:37 08.08.2017.

Kakav je to susjed, zar ih nije sramota, sad oni nama diktiraju dali mi smijemo na SVOJOJ zemlji nesto graditi , kako ih nije sramota ta jedna druga i treca zavidna rulja. Sto se ne brinu da si nesto napraveve u svojoj zemlji a ne tu pametovati , ja u svom dvoristu mogu napraviti i metro no bio bi kratak ali bio bi tu, tako ce uskoro doci i nas most do naseg jadranskog bisera. POCNITE sa gradnjom !

VL
BR
BrajacXL
18:02 08.08.2017.

Tako nam i treba kad si nismo sami napravili koridor 1995 i to po kopnom

VL
Avatar Oneill
Oneill
18:15 08.08.2017.

Štoće im bolane korifor kad neznaju plivat.

VL
PI
Pilat
18:55 08.08.2017.

Srbija uvodi stroge mjere za hrvatske proizvode bosna trazi zabranu gradnje mosta na hrvatskom teritoriju slovenija provedbu arbitraze nasi zastupnici ministri vlada negdje u hladovini. Zar nije dosta toga zar se ne bi trebali zauzeti malo ostriji stavovi pa neka su to i susjedi hoce li ova a i sve vlade izvuci ruku iz djepova gradjana i jedanputa poceti voditi drzavnicku politiku i zastititi drzavu od ovakvih napada ili misli samo drzati ruke u djepovima svoji gradjana.

VL
Avatar sidhara
sidhara
17:47 08.08.2017.

Ovi oce izlaz na more, da nam se parkiraju njihovi Arapi tu na pragu od kuce u srcu krscanske Europe. Aha, kako da ne. Ovi samo provociraju, podizali su na tisuce dzamija po zemlji, polijepili sve arapske reklame na Arapskome jeziku u glavnome gradu narodu po drzavi, onda se cude da svi bjeze od njih. Oni uopce nemaju ljevicu u zemlji, to uopce nije demokracija i sekularna drzava, nego Islamska Republika u srcu Europe. Demokratskoj zemlji, gdje zive zajedno razni narodi i kulture, se ne smije vidjeti koja religija dominira u zemlji, a njima se vidi s Mjeseca masa dzamija i non stop grade nove.

VL
Avatar Abcda
Abcda
20:06 08.08.2017.

BIH fukara, znate li vi da je u Neumu 99,7% Hrvata , a od toga 99,8 % HDZ-ovaca. Pa mi vas mozemo osvojiti bez ispaljenog metka.

VL
12
1234goso
17:23 08.08.2017.

ako smo mogli kranjce nadmudriti onda ćemo sigurno i bosance, mislim da bi nam sledeći prijekt trebao biti,,,,zabrana pristipa otvorenom moru Crnoj Gori

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.