Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Friedrich Merz

Pažljiv i nasmijan: Zakleti neprijatelj Angele Merkel nezadrživo grabi prema mjestu kancelara

20.11.2023.
u 21:16

Merzu se zamjeraju populističke izjave poput one o suradnji s AfD-om koju je poslije povukao ili one o ilegalnim tražiteljima azila koji "na račun zdravstvenog osiguranja popravljaju zube, dok njemački građani ne mogu dobiti termin kod doktora" te ukrajinskim izbjeglicama kao "socijalnim turistima"

Komentara 16

BA
BartolomejIV
22:38 20.11.2023.

Zar nije očito da Njemačka sa levima tone ?

Avatar nisam_robot
nisam_robot
21:51 20.11.2023.

Merz u prvoj liniji pravi od CDU opet konzervativnu stranku. Naprimjer je za strože kriterije u vezi primanja migranata i puno jaču potporu Ukrajine u borbi protiv istočnog agresora.

B7
B79658
22:08 20.11.2023.

Doticni je samo iznio misljenje vecine njemaca,za sada njemscko gospodarstvo dobro stoji,međutim jednom kada kola krenu nizbrdo,njemackom narodu ne treba puno da potjeraju sve one koji su zadnjih desetljeca uzivali plodove njemacke politike,ali se nisu uklopili u drustvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije