Naslovnica Vijesti Svijet

Dramatična objava ruskog patrijarha Kirila: Bliži se kraj svijeta!

- Zato se Crkva, umjetnost, kultura, naši pisci i znanstvenici, svi koji vole Majku Zemlju, moraju skupiti zajedno jer ulazimo u kritično razdoblje ljudske civilizacije - rekao je čelnik ruskih pravoslavaca.
20. studenoga 2017. u 17:47 60 komentara 42333 prikaza
Patrijarh Kiril
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Poglavar Ruske pravoslavne crkve, patrijarh Kiril, kazao je da se bliži kraj svijeta, izvijestila je ruska državna agencija RIA, piše The Moscow Times

Jeste li spremni? Koliko puta su nas već plašili sa smakom svijeta, a evo što smo dosad sve preživjeli!

Govoreći vjernicima u katedrali Krista Spasitelja u središtu Moskve Kiril je rekao vjernicima da je nadolazeća apokalipsa "već vidljiva golim okom". Sudeći prema riječima poglavara Ruske pravoslavne crkve društvo se još uvijek može ujediniti kako ne bi "propalo u provaliju kraja povijesti".

Ulazimo u kritično razdoblje ljudske civilizacije

- Sada nije vrijeme za ljuljanje broda ljudskih strasti, vrijeme je za skupljanje svih zdravih snaga - rekao je patrijarh Kiril. 

- Zato se Crkva, umjetnost, kultura, naši pisci i znanstvenici, svi koji vole Majku Zemlju, moraju skupiti zajedno jer ulazimo u kritično razdoblje ljudske civilizacije - dodao je 71-godišnji čelnik ruskih pravoslavaca.  

Pogledajte i VIDEO: Nuklearne prijetnje Sjeverne Koreje

[video: 21686 / Nuklearne prijetnje Sjeverne Koreje] povratak Krista, smak svijeta, kraj svijeta Zavjera ili? 'Bog nam daje brojna upozorenja. 2017. doživjet ćemo kraj svijeta, a za to imamo dokaze iz Biblije' Tardigrada CRNI SCENARIJ Ovo su bića koja mogu preživjeti apokalipsu meteor, nebo Amerikanci u panici Nije se dogodio kraj svijeta, no što je ovo snimljeno na nebu iznad LA-a?
Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    ako je to reka..i to ka stari covik..skoro pri smrti..onda je reka glupost..meni ka starom coviku..tako sta ne pada na pamet..zamislite..kakva je to poruka mladom narastaju..a u tpm..sta je s njon tija postic..ako ga se nitko ne ce sicat.

  • Bunjevac=Hrvat:

    Lažni prorok je svaki onaj tko kaže da zna kada će biti kraj svijeta jer to zna samo Bog.

  • rankovic:

    svakome se bliži kraj svijeta, kad odapneš ti je kraj svijeta, bez brige