Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodatni paket

Par naručio kutije za odlaganje s Amazona pa se zaprepastio onim što je bilo u njima

kutije
Foto: Screenshot
1/2
24.10.2017.
u 10:11

Par je naručio četiri kutije za odlaganje, no bile su puno teže nego što su trebale biti. Otvorivši ih, imali su što vidjeti

Jedan par s Floride ostao je u šoku kada su im na kućnu adresu stigle plastične kutije za odlaganje koje su kupili preko Amazona.

Umjesto običnih kutija koje su naručili, u njima se nalazio i poseban paket. No, taj paket ni najmanje ih nije razveselilo.

Naime, u kutijama se nalazilo oko 30 kilograma marihuane, ispričali su za WFTV.

– Kutije su bile jako teške, mnogo teže od onoga što očekujete kada naručite četiri prazne kutije – ispričala je žena na čiju je adresu stigla sumnjiva pošiljka koja je težila ukupno 42 kilograma.

kutije
1/2

Kada je njezin zaručnik otvorio kutije, prvo su osjetili intenzivan miris marihuane koja je bila zamotana u vreće.

Par je odmah pozvao policiju iz Orlanda koja je pokrenula istragu. Paket je poslan iz skladišta Amazona u Massachusettsu preko UPS-a, no još je u tijeku istraga kome je droga bila namijenjena te tko ju je poslao.

Par se zabrinuo da će ih pošiljatelj potražiti.

– Strah nas je da nam ne provale u dom, nismo spavali danima – ispričali su oni. Iako su kontaktirali Amazon mnogo puta, oni su im samo poslali poklon-karticu sa 150 dolara te im se ispričali, ali više informacija o neobičnoj pošiljci nisu im dali.

Komentara 6

Avatar Papatest
Papatest
10:59 24.10.2017.

neka to pod hitno popuše

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:23 25.10.2017.

samo se nadam da je policija uspjela identificirati i uvititi kriminalce koji su poslali ovu opasnu drogu.

DU
Deleted user
11:12 24.10.2017.

A glupih ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije