Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Svi pričaju o 'mački čovječjeg lica', a u slučaj se uključila i policija: Evo što oni kažu

Mačka ima glavu koja jako nalikuje ljudskom licu, a na vrhu čak ima i crnu kosu
20. listopada 2017. u 14:34 23 komentara 134912 prikaza
mačka
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Internet je preplavila fotografija neobične mačke s ljudskim licem, a nakon što je na društvenim mrežama objavljena tisuće puta, reagirati je morala i policija iz Malezije.

Oko mačke se čak stvorila cijela priča kako je drže u tajnom laboratoriju radi ispitivanja, no ništa od toga nije zapravo istina.

Naime, "krivac" za ovu pomutnju je Laira Maganuco koja izrađuje i prodaje ovakve i slične figurice.

mrtvačnica Jezivo otkriće Ušli u napuštenu mrtvačnicu pa pronašli tajnu sobu i zaprepastili se onime što su vidjeli

Fotografija jedne od njezinih radova u kratkom je roku preplavila društvene mreže. Neki su povjerovali da se radi o mački iz Malezije koja je, prema pričama, lutala tamošnjim ulicama. Mačka ima glavu koja jako nalikuje ljudskom licu, a na vrhu čak ima i crnu kosu.

Neobično stvorenje provjeravala je i tamošnja policija koja je objavila kako ta mačka zapravo ne postoji i da ljudi prestanu dijeliti njezine fotografije. 

nevinost Naučila lekciju Tinejdžerica htjela prodati nevinost, no šokirala se onim što ju je dočekalo u hotelskoj sobi Samantha Ciotta Majka dvoje djece Učiteljica spavala s učenikom (14), a sada je otkriveno još šokantnih detalja njihove veze Austin i Brianna Upozorenje svima 'Ove napitke piju mnogi, a pogledajte što su učinili mome suprugu'
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?