Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično stvorenje

Svi pričaju o 'mački čovječjeg lica', a u slučaj se uključila i policija: Evo što oni kažu

mačka
Foto: Facebook
1/3
20.10.2017.
u 14:34

Mačka ima glavu koja jako nalikuje ljudskom licu, a na vrhu čak ima i crnu kosu

Internet je preplavila fotografija neobične mačke s ljudskim licem, a nakon što je na društvenim mrežama objavljena tisuće puta, reagirati je morala i policija iz Malezije.

Oko mačke se čak stvorila cijela priča kako je drže u tajnom laboratoriju radi ispitivanja, no ništa od toga nije zapravo istina.

Naime, "krivac" za ovu pomutnju je Laira Maganuco koja izrađuje i prodaje ovakve i slične figurice.

Fotografija jedne od njezinih radova u kratkom je roku preplavila društvene mreže. Neki su povjerovali da se radi o mački iz Malezije koja je, prema pričama, lutala tamošnjim ulicama. Mačka ima glavu koja jako nalikuje ljudskom licu, a na vrhu čak ima i crnu kosu.

Neobično stvorenje provjeravala je i tamošnja policija koja je objavila kako ta mačka zapravo ne postoji i da ljudi prestanu dijeliti njezine fotografije. 

Komentara 23

Avatar unačelu
unačelu
16:31 20.10.2017.

Da nije opet neki performans Maje Smrekar

DU
Deleted user
17:33 20.10.2017.

Ma to vam je glavna glumica u novoj Frljicevoj predstavi 😂😂

BL
Blatina19
15:43 20.10.2017.

Vrhunsko novinarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije