Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podnose tužbu

Par iz zabave napravio DNK test, no rezultati su šokirali: Otkrili su istinu o svom sinu

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
30.08.2021.
u 10:31

Ispostavilo se da je došlo do pogreške u klinici za umjetnu oplodnju te da je Donnina jajna stanica slučajno oplođena spermom nepoznatog donora

Donna i Vanner Johnson iz Utaha odlučili su iz zabave kupiti komplet za testiranje DNK, ali kada su mjesec dana kasnije dobili rezultate, cijeli im se svijet preokrenuo.

Doznali su da njihov 12-godišnji sin, koji je začet u klinici za umjetnu oplodnju, nije Vannerovo biološko dijete. Ispostavilo se da je došlo do pogreške u klinici te da je Donnina jajna stanica slučajno oplođena spermom nepoznatog donora.

Vanner je rekao da nije mogao sasvim dokučiti što se dogodilo.

– Kada sam ugledao da je otac nepoznat, pitao sam se kako to misle. Ja sam mu otac! 

Vanner i Donna odlučili su se na umjetnu oplodnju 2007. godine nakon što nisu mogli zatrudnjeti s drugim djetetom, navodi LAD Bible

 

Donna je rekla da je znala da nešto nije u redu kad su rezultati testa pokazali da su njihova djeca samo polubraća, povezana preko nje. Par se šokirao kada je doznao da je došlo do oplodnje tuđom spermom. 

– Shvaćate da postoji ta mogućnost, ali se doima da je to nemoguće – kazao je Vanner. Par je priznao da godinu dana nisu sinu otkrili istinu, a potom su krenuli u potragu za njegovim biološkim ocem. 

Nakon što su pronašli slučajnog donora, Vanner mu se javio i imali su, kako kaže, "najluđi razgovor u životu". Muškarac i njegova partnerica, kao i Donna i Vanner, podnose tužbu protiv klinike

VIDEO U Hrvatskoj sve manje sklapanja brakova: "Ljudi sve kasnije dobivaju stabilno zaposlenje pa nemaju neke temelje za stabilan život"

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Majda
Majda
11:21 30.08.2021.

Slučajno je oplođena dok je muž bio na službenom putu?

DU
Deleted user
12:22 30.08.2021.

Nisu trebali čačkati mečku u p.

Avatar drug Joža
drug Joža
14:58 30.08.2021.

Možda i doktor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije