Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTAJU POSLOVE

Par iz Engleske osvojio 61 milijun funti: Planiraju luksuzan život, otkrili što su prvo kupili

Izvla?enje lutrije EuroMillions održava se u gradskoj vije?nici Bruggea
Foto: BENOIT DOPPAGNE/BELGA
1/3
21.02.2024.
u 23:32

"Moja prva pomisao bila je da je to sigurno prijevara ili je došlo do neke zabune", ispričao je Richard

Supružnici iz Engleske, Richard i Debbie Nuttall, osvojili su 61.708.231 funti u igri EuroMillions. Opisali su kako su prvotno smatrali da je riječ o prijevari, a otkrili su i što su prvo kupili od pozamašnog dobitka. 

Par, koji ima tri kćeri, saznao je za dobitak dok je bio na odmoru. Naime, na Fuerteventuri su supružnici slavili 30. godišnjicu braka. Kada su dobili e-mail s obavijesti o ogromnom dobitku, mislili su da je riječ o prijevari. Njihova je kći potom brojeve provjerila u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kada je potvrdila da je to stvarno, par je bio oduševljen, navodi Daily Mail

Oboje napuštaju svoj posao te novac planiraju iskoristiti za luksuzniji život. Planiraju, između ostaloga, novac potrošiti na novu kuću, sobu za golf te odmor iz snova. Prvo su se "počastili" posteljinom vrijednom 1200 funti, luksuznim sušilom za kosu te novim kompletom palica za golf. Richard je kupio novi BMW X5, vrijedan 128.000 funti.

"Bili smo potpuno zapanjeni, pisalo je da smo osvojili više od 61 milijun funti. Moja prva pomisao bila je da je to sigurno prijevara ili je došlo do neke zabune", ispričao je Richard.

GALERIJA Raskošna imanja u Hrvatskoj: Posjećivali ih velikani, a sada propadaju

Izvla?enje lutrije EuroMillions održava se u gradskoj vije?nici Bruggea
1/41

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije