Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatikan

Papa na odmoru u Castelgandolfu

papa Benedikt XVI.
25.04.2011.
u 12:41

Benedikt XVI. se nalazi u papinskom ljetnikovcu u Castelgandolfu nakon napornog Vazmenog trodnevlja

RIM – Benedikt XVI. izrekao je danas u podne, na Uskršnji ponedjeljak, molitvu Kreljice nebeske u papinskom ljetnikovcu u Castelgandolfu pokraj Rima. Pred hodočasnicima iz više zemalja svijeta Papa je kazao kako „svećenici da bi bili vjerni svome pozivu moraju biti anđeli“.

Militva Kraljice nebeske zamijenjuje Angelus od Uskrsa do Duhova. Benedikt XVI. (84) je poslije Vazmenog trodnevlja došao u ljetnikovac u Castelgandolfo gdje će se odmarati do nedjelje 1. svibnja kada će na Trgu svetog Petra predvoditi svećanu misu beatifikacije Ivana Pavla II. Jedino će u srijedu, helikopterom, otići u Rim radi opće audijencije, ali će se odmah ponovno vratiti u Castelgandolfo.

U svibnju Benedikta XVI. očekuju i prva putovanja izvan Rima. Pohodit će 7. i 8. svibnja Aquileju i Veneciju. Zatim će 4. i 5. lipnja doći u Zagreb, što će biti njegovo prvo ovogodišnje putovanje izvan Italije, a onda će 19. lipnja pohoditi San Marino.

Ključne riječi

Komentara 11

SI
sinaj
16:35 25.04.2011.

deziderij je napisao/la: Svećenici-anđeli. Nije spomenuo smije li, poneki od njih, biti anđeo pedofil ili anđeo homić, s obzirom na učestalost takvih slučajeva __________________________________ Kolika je učestalnost, molim brojku.

SI
sinaj
16:37 25.04.2011.

deziderij je napisao/la: ________________________ Ovako dobro poznavanje prilika može imati samo osobno dječačić, zar ne, neziderij? I kako je bilo srijedom?

Avatar deziderij
deziderij
13:37 25.04.2011.

Svećenici-anđeli. Nije spomenuo smije li, poneki od njih, biti anđeo pedofil ili anđeo homić, s obzirom na učestalost takvih slučajeva. A ima jedna zgodna anegdota iliti vic po tom pitanju. U nekom samostanu u kojem vlada \"zakon šutnje\" stigao je i jedan mladi nadobudni svećenik koji je nakon par mjeseci boravka zatražio od predstojnika samostana da ga primi na jedan kratki razgovor. Ovaj ga je primio s pitanjem što ga to tako muči. A mladić, onako snebivajući se od nelagode, veli \"Ma oče, ne znam kako bih Vam to rekao ?\" A ovaj ga ohrabruje rječima : \"Samo ti slobodno reci sine. Čuo sam ja svega ovdje\".A mladić veli : \"Ma oče, ja ću ovdje poluditi, ne znam što mi je činiti ?\" A predstojnik ga ohrabruje i veli mu neka si olakše dušu i neka kaže što ga to toliko muči. A onda dećko kaže kako će poluditi jer tu nema žena i da mu sperma već u mozak udara. \"A u tome je problem\" veli predstojnik \"ma to ti sinko nije nikakav problem. Svi mi ovdje koji živimo to rješavamo na jedan jednostavan način \" Ali kako oče\" pita mladac, \"pa ovdje nema žena\". A predstojnik mu onda objasni. \"Sinko, u podrumu ima jedna bačva a na toj bačvi jedna rupa i kad ti bude priša ti siđi dolje, gurni svog miška u tu rupu i problem će biti rješen\" A mali veli : \"ma oče, je li Vi to mene zfrkavate ?\" A ovaj mu veli : \"Sinko moj, što bih te zafrkavao. Ako ta bačva valja nama svima, što ne bi i tebi dobra bila. Nego idi dolje i poslušaj moj savjet \" Ode mali u podrum i uradi kako mu je predstojnik savjetovao i dogodi se čudo. Mali se baš dobro olakša, rješi se nagomilane sperme i sav hapy dotrči do predstojnika i veli mu : \"Ma oče, Vi mene zbilja niste zafrkavali.Mogu li ja to svakim danom ?\" A predstojnik malo zastane, razmisli i veli mu : \"Možeš sinko svakim danom osim srijedom\" A mali upita : \"A zašto ne i srijedom ?\" E sinko, srijedom je tvoj red biti u bačvi\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije