Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UHIĆENJA ZBOG AFERA U HAC-U

Pančić: Članovi uprave HAC-a su puki izvršitelji drugih nalogodavaca

ivica pančić
arhiva VL
26.11.2009.
u 13:57

Ministar Kalmeta svakako treba ostati u Vladi jer je njegov ostanak jamstvo da će cjelokupna Vlada, uključujući HDZ, propasti - zaključio je Pančić.

Zastupnik SDP-a Ivica Pančić pozdravio je akciju državnih institucija i očekuje da one obave posao do kraja.

- Članovi uprave HAC-a su važni, ali oni su puki izvršitelji, a nalogodavac sjedi negdje drugdje - naglasio je.

Podsjetio je da je prije dvije godine upozoravao o cesti Zadar - Gaženica s kojom je sve to i počelo.

- Tada sam tvrdio da će to biti kamen oko vrata koji će povući cjelokupnu Vladu u ponor korupcije i kriminala i to se pokazuje točnim. Nisam vizionar već racionalno zaključujem - nastavio je Pančić.

Ako me pitate treba li resorni ministar Kalmeta dati ostavku, ovaj put mijenjam svoje mišljenje jer smatram da ministar svakako treba ostati u Vladi jer je njegov ostanak jamstvo da će cjelokupna Vlada, uključujući HDZ, propasti - zaključio je Pančić.

Komentara 13

KA
Kakma
16:52 26.11.2009.

Drzi se Bozidare,Zadar te jos triba.Napravi nan jos :Luku,Aerodrom,Stadion,Podzemnu zeljeznicu i t.d.

MM
Mladen Miletić
19:48 26.11.2009.

Pritisnuti od strane EU nastojimo malo da smanjimo lopoviju. Kao i do sada Glavaši su nedodirnjivi ; druga i treča klasa je na redu da se hapse i zatvaraju !

BA
baća45
15:55 26.11.2009.

Rado bih se složio sa Pančićem, ali bojim se da su oni dobro razradili strategiju \'\'NAVLAČENJA I RAZVLAČENJA\'\' do ulaska u EU. Po ulasku će opet godinama živjeti od slave \'\'što su uveli Hrvatsku u EU\'\' i razno raznih prilagodbi. Nikad neće priznati da je to bilo i žrtvovanje svega Hrvatskoga u ineresu stranog kapitala i da jednostavno više ne mogu provoditi referendum i da ne mogu odustati jer su \'\'prodali\'\' i ono što znamo i neznamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije