Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA UHIĆENJA ZBOG AFERA U HAC-U
Povratak na članak

Pančić: Članovi uprave HAC-a su puki izvršitelji drugih nalogodavaca

Ministar Kalmeta svakako treba ostati u Vladi jer je njegov ostanak jamstvo da će cjelokupna Vlada, uključujući HDZ, propasti - zaključio je Pančić.

Komentari 13

BA
baća45
15:55 26.11.2009.

Rado bih se složio sa Pančićem, ali bojim se da su oni dobro razradili strategiju \'\'NAVLAČENJA I RAZVLAČENJA\'\' do ulaska u EU. Po ulasku će opet godinama živjeti od slave \'\'što su uveli Hrvatsku u EU\'\' i razno raznih prilagodbi. Nikad neće priznati da je to bilo i žrtvovanje svega Hrvatskoga u ineresu stranog kapitala i da jednostavno više ne mogu provoditi referendum i da ne mogu odustati jer su \'\'prodali\'\' i ono što znamo i neznamo.

VL
KA
Kakma
16:52 26.11.2009.

Drzi se Bozidare,Zadar te jos triba.Napravi nan jos :Luku,Aerodrom,Stadion,Podzemnu zeljeznicu i t.d.

VL
MM
Mladen Miletić
19:48 26.11.2009.

Pritisnuti od strane EU nastojimo malo da smanjimo lopoviju. Kao i do sada Glavaši su nedodirnjivi ; druga i treča klasa je na redu da se hapse i zatvaraju !

VL
MM
Mladen Miletić
20:09 26.11.2009.

140.000 Hrvatskih firmi surađiva ili radi za Njemačku. a oni za uzvrat dolaze i kupaju se pa ostvare 9 miliona nočenja u Hrvatskoj. Oko 300 tisuća Hrvata radi izrabljiva se u Njemačkoj ! Kako znamo vizija Hitlera se osjeti stranci raditi robovati za Njemce oni putovanje po svjetu i uživanje. Gladni i jadni neka se tuku zatvaraju ili ubijaju međusobno ... Balkan ostaje balkan.. Sretni smo kada več nema rata zator je prepun nHrvata...Das nema Glavati koji u Bosnu brišu bilo b i stvarno svuda po zatvorima spavanje na smjenu !

VL
OB
-obrisani-
16:05 26.11.2009.

.svi putevi vode prema SANADERU i HDZ-eu

VL
DU
Deleted user
17:02 26.11.2009.

Pančiću veoma si konkretan kada se radi o HDZ-u, i meni je HDZ sinonim za pljačku i korupciju jednako kao TVOJ FAVORIT MILAN BANDIĆ. Ako pereš Kalmetu zašto ne meteš pred pragom svoje stranke, i okreneš koju o Milanu kumeku Bandiću??? Nisi dosljedan!!!

VL
AC
action
17:30 26.11.2009.

Svi se čude a privedeni menadžeri jedva čekaju da pobijedi Sanaderov čovjek Milan Bandić kako bi svi sebi osigurali imunitet. Moramo svi shvatiti da je: glas za Milana Bandića je glas za Ivu Sanadera koji stoji iza njegove kandidature. Jedinii način i izbjegavanje kaznenog progona za njih dvoje je da Bandić pokuša postati Predsjednik te na taj način obojici omogući imunitet, barem na neko vrijeme. Žalosno, jadno i prozirno, a što je najgore Bandić svojom kandidaturom vrijeđa birače. Pa vi sada glasajte za lopova Bandića.

VL
MM
Mladen Miletić
20:13 26.11.2009.

Ljepo je biti Hrvat ili si jadan ili gladan i isharačen od poslodavca ili od vladara, a nasjčešče od obadvojice ...Ako nisi to onda ti sprermaju zatvore .. Ništa srugo nerade pametni samo love i zatvaraju ljude a prerostale slobodne harače...

VL
SK
skay
20:14 26.11.2009.

Ovakvo \"logičko\" Pančićevo razmišljanje o padu vlade govori samo koliko mu je stalo za građane Hrvatske - pad vlade ne donosi nikome ništa dobro osim možda trenutnoj oporbi

VL
RA
ramirna
11:11 27.11.2009.

skay pa nisi valjda mislio da jednom komunistu bio to pančić, milovanović ili milanović, vinkoviću, ili bilo kojem drugom je stalo do hrvatskih građana pa to su jadnici samo željni vlasti pa zar nevidite da taj nesretni milovanović ili milanović na svaku funkciju gura nekog kandidata a on bi samo bio u partiji i nebi za ništa odgovarao pravi komunistički bolesnoumnik

VL
FB
Franjo Breskic
12:07 27.11.2009.

Citam ove komentare mojih sugradana i pitam se koji smo mi to narod.Mi izlazimo i ulazimo u afere mucke promasaje ove nase vlade i sadasnjih vladajucih politicara.To je, ja mislim jasno i jednom djetetu u Hrvatskoj.Narod je nezadovoljan,frustriran,zaduzen,ponizen posramljen a za sve imamo samo jednoga krivca i uzrocnika nasih nevolja a toje \"NAS HDZ\".Ovo malo oporbe sto imamo je nemocno da stvari rjesi i da nam drzavu usmjeri u pravom pravcu.Oni se trude oni rade ali toje nedovoljno.Vlastodrsci imaju nase kase na raspolaganju nemaju ni znanja ni karaktera a o patriotizmu da i ne govorimo.Njima je \"nasa lijepa \" krava muzara a nas narod najamnicka vojska koja ce placati dazbine dok moze.Kada vise nebude islo oni ce kao i Sanader otici.Toje scenarij koji je vec programirani to je svima koji imalo racionalno razmisljaju jasno.No mene vise zanima ovih par komentatora ovih stranica. Imam dojam da su ovi decki debelo umijesani u sve ove prljavstine i da cak i oni sluze kao pijuni ovoj gospodi koja nam svakodnevno uzima kruh iz usta,sramote nas,varaju,kradu i na kraju kopaju nam jamu u koju cemo svi pasti.Zato moram priznati da smo za vrijeme komunizma zivjeli losije ali smo zivjeli u nadi da smo vrijedna slozna i kompaktna mala nacija kojoj samo treba sloboda i samostalnost a ostalo cemo mi sami srediti.Nazalost pokazole se to kao utopija.Moj pozdrav.

VL
JO
jozija
00:52 28.11.2009.

\"Članovi uprave HAC-a su važni, ali oni su puki izvršitelji, a nalogodavac sjedi negdje drugdje\" -reče Ivica Pančić i nikom ništa. Da li bi tako \"zborio\" lucidni gospodin da nema imunitet? U državi gdje je vladavina prava vrijednosna i kulturološka kategorija, takvu tvrdnju ne bi \"izvalio\", stoga što bi ga poslije iste posjetila policija i ostali segmenti represivnog sustava. Demagog je demagog, kao i većina njegovih kolega , neovisno da li dolaze \"s lijeva ili desna\". \"Lucidni\" gospodine, ili prozivajte imenom i prezimenom podastirući materijalne i personalne dokaze (ne smijete, jer ste kukavica) ili zaboga jedanput zašutite. Budite primjer običnim ljudima - je li naivno to tražiti od vas. U cijeloj ovoj priči, nažalost niste sami, možete se sa većinom kolega uhvatiti pod ruku - neovisno iz koje stranke dolazili. Da zaključim, nisu lopovi problem, još manji je problem politički narod, vi ste problem - politički establišment. Da vas bukvalno sve pometu na parlamentarnim izborima, te da na vaša mjesta zasjednu mladi obrazovani ljudi (koji su nazaposleni) bolje bi radili vaš posao. Hrvatska nema lidera u politici - svi zajedno ste šaka jada.

VL
Avatar cros
cros
10:11 29.11.2009.

Najveća iluzija je upravo ova koju servira Pančić, kada kaže \"nalogodavci su negdje drugdje\"! Sav problem jeste u tomu, što su \"podanici\" nadvisili svoje \"mentore\", bilo one iz HSZ-a ili SDP-a! Što oni ne osudiše zlikovačku skupinu!? Pa imali su ih u šaci i na tanjuru i opet ništa, baš kao i ovi danas!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.