Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarski SDP:

'Paljenjem hrvatske zastave namjerno se ugrožavaju međuetnički odnosi'

zastava
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
06.08.2015.
u 15:38

Isto tako osudili su i sramotna skandiranja u Kninu povodom proslave Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 20 godina od VRO „Oluja

Vukovarski SDP danas je najoštrije osudio paljenje zastave Republike Hrvatske na obiteljskoj kući u Vukovaru.

– Smatramo da se činom paljenja zastave namjerno ugrožavaju međuetnički odnosi i narušavaju do sad učinjeni napori međusobnog uvažavanja i razumijevanja unutar vukovarske zajednice. Također smatramo da to nije stav manjinske srpske zajednice u Vukovaru, nego pojedinaca koji vrlo grubo kršeći zakon, namjerno „potpiruju vatru“, navodi se u priopćenju kojega potpisuje predsjednik vukovarskog SDP-a Goran Bošnjak.

Isto tako osudili su i sramotna skandiranja u Kninu povodom proslave Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 20 godina od VRO „Oluja“, jer ona sigurno ne pridonose razvoju tolerancije, demokracije, zajedništva i poštivanju ljudskih prava. - Vjerujemo da će mjerodavne institucije Republike Hrvatske u svim slučajevima kršenja zakona i narušavanja javnog reda i mira, kao i govorima mržnje reagirati po zakonu, brzo i efikasno, stoji u priopćenju vukovarskog SDP-a. 

>> Jovan Ajduković: Srbi, prilagodimo se životu u našoj državi Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 36

77
777CRO
16:27 06.08.2015.

Vidi SDP osuđuje ... Kako da nije osudio seseljevo djete Jovanovića koji nije vidio ništa sporno u Beogradu ... Pa on je bio ministar i kako da se taj isti zalagao da se HDZ proglasi zločinačkom organizacijom ...da li jee to isto zašto se zalaze i seselj ...

NO
nogogaz
19:01 06.08.2015.

samo da je parada ponosa slavno pobjedila međuetnićke odnose...!!

IV
ivica.vranjic
17:25 06.08.2015.

Srbodrugarskapartijo, to sto vasi kompici pale zastave, glumataju da tuguju i trkeljaju kojekakve zalopoljke, a vi se kao ogradujete tek je jeftina predstava! Svi ste vi isti! Bez iznimke! I ne mozete preboljeti tu vasu srboslaviju! Cetnicki vojvoda predsjednik, a Seseljev potrcko premijer? Kakva je to drzava? Tko vas je izabrao? Tugujete? Zalujete? I morate! Jer ste vi sve i zakuhali. Zeljeli ste veliku srbiju, a sad ste svjesni da, na kraju, i beogradski pasaluk ce vam biti prevelik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije