Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spora obnova

Paladina: Ako se kritika premijera odnosi na mene, ne moram biti ministar

Ivan Paladina
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
24.12.2022.
u 14:44

Na upit je li istina da ga premijer ne prima na sastanke, Paladina je odgovorio: Za sve ovo će biti nakon Nove godine vremena'.

Ministar graditeljstva Ivan Paladina građanima je poželio sretan Božić i Novu godinu, a na pitanje novinara N1 televizije odnosi li se kritika premijera Andreja Plenkovića o “nestvarno sporoj obnovi” na njega Paladina, ministar je rekao da kritiku nije shvatio kao da se odnosi baš na njega. “Ali ako se odnosi na mene, ja ne moram biti ministar, ako nisam izvršio svoj posao”, rekao je Paladina.

Na upit je li istina da ga premijer ne prima na sastanke, Paladina je odgovorio: “Za sve ovo će biti nakon Nove godine vremena”.

Ljudima na Baniji koji drugu godinu provode bez krova nad glavom, ministar je poručio: “Sretan Božić, a za sve ostalo će biti vremena nakon Nove godine”.

Video: Za promet otvoren Jadranski most

Komentara 5

BU
Budni
16:34 24.12.2022.

Dosta si maznuo i bez ministrijske fotelje!

PA
Pahor
15:41 24.12.2022.

Ovi fakat nemaju srama. Halo majstore, vec ste sto kuca zapili u silnim pripremama. Drzava ne moze sagraditi nekoliko kuca za stradale? Pa kakva je to drzava? Tko je vodi?

OB
obican
15:39 24.12.2022.

Hehe, bit ce kritika se odnosi na nekog drugog? Uzeo si placu, a sad adio, potrosna roba, a to ce se vidjeti u Novoj, bajbaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije