Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas u Turskoj

Pala s litice i preminula nedugo nakon što ju je dečko zaprosio

Zalazak sunca promatran iz akvatorija Stobreča
Zvonimir Barisin/PIXSELL
25.07.2023.
u 10:18

“Odabrali smo ovo da mjesto da imamo romantičnu uspomenu nakon prosidbe. Sve se dogodilo odjednom, rekao je Nizamettin Gursu za lokalne medije.

Kako bi proslavili zaruke, 39-godišnja Yesim Demir i njezin dečko Nizamettin Gursu otišli rt Polente u Turskoj, kako bi gledali zalazak sunca.

Navodno se muškarac vratio do autmobila kako bi uzeo stvari za piknik te je čuo vrisak.Pojurio je natrag te je vidio da je njegova zaručnica pala s litice. Žena je preživjela pad s litice, no nakon 45 minuta, liječnici su je proglasili mrtvom.

“Odabrali smo ovo da mjesto da imamo romantičnu uspomenu nakon prosidbe. Popili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom, izgubila je ravnotežu i pala”, rekao je Nizamettin Gursu za lokalne medije, piše Fenix magazin.

POVEZANI ČLANCI:

Vlasti su odmah zatvorile navedeno područje i otvorena je istraga. “Ovo je mjesto gdje svi dolaze i gledaju zalazak sunca. Međutim, ceste su jako loše i nema ograde na rubu litice. Treba staviti ogradu, treba poduzeti mjere opreza”, rekao je jedan od prijatelja Yesim Demir.

>> VIDEO Skočio s mosta u Mostaru i za dlaku izbjegao smrt

Komentara 3

RB
Rastu Brojke
13:37 25.07.2023.

Mogli su se zaprositi na nižoj nadmorskoj visini, efekt bi bio isti, tj. bolji nego ovako.

Avatar Make my day
Make my day
23:12 26.07.2023.

Jel možda prije toga kritizirala Putina?

DI
did_Iva
19:55 25.07.2023.

Na koliko je bila osigurana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije