Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IAKO ŽELI MIR
Povratak na članak

Pakistanska znanstvenica osuđena na 86 godina zatvora

Siddiqui je uhićena kad je u Afganistanu otvorila vatru na Amerikance vičući: "Smrt Amerikancima!" Tužitelji u New Yorku nazivaju je simpatizerkom Al-Qa'ide i tražili su doživotni zatvor.

Komentari 32

RI
Riznica
11:00 26.09.2010.

Ischmidt ::: Ova obrazovana naucnica je osudzena samo zato sto je hrabra zena muslimanka !!! Ili ti mozda ocekujes u svojoj glavi , da okupatore i agresore doceka sa cvijecem u rukama !!! \' Napolje iz Avganistana bando jedna, nikoo vas tamo nije ni zvao..

VL
MM
Mladen Miletić
11:55 24.09.2010.

Pakistanska znanstvenica osuđena na 86 godina zatvora, daleko humanije od Amerike jel nekada daju i po više doživotnih zatvorskih kazni jedno te istoj osobi.

VL
OB
-obrisani-
13:49 24.09.2010.

Baš čudna životna priča. Ni danas se ne zna gdje je provela onih 5 godina nakon misterioznog nestanka u Pakistanu.

VL
CH
chainsaw.
14:49 24.09.2010.

nemojte me krivo shvatiti, ali oduvijek sam bio sumnjicav prema osobama koje se zene/udaju sa rodjacima. da li je i ona produkt rodjacke veze? da li netko zna?

VL
OB
-obrisani-
15:27 24.09.2010.

Ovo bi bila \"oružana borba\", ne terorizam. Doduše ovaj rat protiv terorizma će potrajati pa je mogu držati zatvorenu koliko hoće.

VL
OB
-obrisani-
15:29 24.09.2010.

Za svog ili Khalidovog rodjaka? Ja shvatio Khalidovog... I, zar nema ni jedne grupe za ljudska prava da se za nju zauzmu? Za one Iranke se pola VL diglo protestirajuci ostro

VL
OB
-obrisani-
15:46 24.09.2010.

Izno, udala se je za vlastitog rodjaka. Al to nije ništa neobično u tim zemljama, dapače. Alžirke npr se takodjer udaju za rodjake.

VL
RI
Riznica
16:14 24.09.2010.

Ova obrazovana naucnica je osudzena samo zato sto je hrabra zena muslimanaka !!! Dali je trebala, da okupatore i agresore doceka sa cvijecem u rukama !!! \' Napolje iz Avganistana bando jedna, niko vas tamo nije ni zvao..

VL
RE
rezonancija
16:58 24.09.2010.

rea a tek zidovi su se u povijesti zenili braca i sestre...sam kafka je zivio dugo godina sa setrom u sexualnoj vezi,taj mi pisac,zidov porijeklom je totalna tama..ne znam kako je tako popularan,ali kad je i hollywood prijestolje slave onda niti kafkina popularnost nije cudo...zasto mislis da je inaced portret mr burnsa iz simpsona,..koji inace predstavlja arhetip zidova,..onako debilan?

VL
RE
rezonancija
17:04 24.09.2010.

nevjerojatno je to da amerikanci koji uzgajaju legalno tamo opijum i izvoze heroin i truju cijeli svijet,mogu takvo nesto reci...talibani su unistili sva polja maka...tako da je prije amera bilo samo 185 tona to jest 2001....opijuma a prosle godine 4100 tona...kako to objansniti?plus ameri su im dali bolje sjeme....prosle godine su prinosi bili 42kg opijuma po hektaru...a ove 48kg po hektaru...ameri sutamo upali samo zbog uzgoja droge...jer je to isto dobra lova kao i nafta....oni su teroristi a ne talibani..talibani su u ovoj prici vise svjetlo nego ameri koja su totalna tama...unatoc tome sto su talibani zatucani ipak su svjetliji od amera...u svakom ovome slucaju

VL
OB
-obrisani-
17:13 24.09.2010.

24.09.2010. u 15:46h rea_ je napisao/la: Izno, udala se je za vlastitog rodjaka. Al to nije ništa neobično u tim zemljama, dapače. Alžirke npr se takodjer udaju za rodjake. ------------------------------- Ajde ako ti nije teško daj nam link u kome to piše da se udala za vlastitog rođaka ili je i to neka gebelsovština ?

VL
RE
rezonancija
17:13 24.09.2010.

al qaida je izisljeni neprijatelj koji izraelu najvise pomaze jer su u totalnome okruzenju od muslimana i jedna takva prozirna prica im jos na zalost dpnosi plodove...ali jos malo pa gorke...mossad je toliko zla posijao po svijetu zajedno sa CIA..NSA...MI5...da je nizbjezno da im se to obije o glavu

VL
OB
-obrisani-
17:14 24.09.2010.

rezonancijo, što god je bilo, prošlost je. Ja govorim o sadašnjosti. On ode po \"mladu\" u Alžir. Vjenčanje se obavi u Alžiru, u Francuskoj ne prolazi zbog zakona o krvnoj vezi. Za razliku, Tunezijci i Marokanci, rijetkost. Valjda ovisi o stupnju razvoja.

VL
RE
rezonancija
17:17 24.09.2010.

\"Otac moderne psihologije\" freud je sexualno iskoristavao vlastitu kcer dok je bila jos malodobna i to na vrlo bestijalan nacin...taj zidov je trosio kokain i morfijum i bio teski ovisnik...kako emotivno slijep covjek moze predvoditi cijelu civilizaciju i odredjivati okvirove \"sluzbenoj\"psihologiji i psihoanalizi...?isto kao sto je postignuto da je hollywood oltar popularnosti i slave...a zapravo je najveca tvornica lazi i najveci bordel na svijetu,tamo se tisuce i tisuce djevojaka podaje bilo kome za bilo koju ulogu

VL
RE
rezonancija
17:18 24.09.2010.

oscar je nagrada za najbolje odglumljenu laz...i to je ono sto je na ovoj planeti najvrijednije!!!!!!!!!!!???????????

VL
RE
rezonancija
17:25 24.09.2010.

rea ti imas teske anomalije u svjesnosti...bas kao sto je i rekao onaj svjetski njemacki bankar...svi zidovi nose isti gen...mislio je fokusirani toliko na novac da je on apsolutno najvazniji....zato i imate poremecaj sa osjecajima...od najranije mladosti je sve kod vas podredjeno novcu,osjecaji se ne \"uzgajaju\" kako bi trebali...ako se osjecaji ne uzgajjau onda imamo mr burnsa iz simsona...degenerika-mutanta kojemu je sve novac ponuda-potraznja...a bez imalo emocija...svi koji ne misle kao vi su prijetnja...i odmah proglasvate musliamnima....to je cista paranoja...kao da postoji neka razlika izmedju zidova i muslimana...apsolutno ne...ako je jedna strana primitivna i hoce sukob,druga ako je pametna nece biti uvucena u usukob...ali ako postoje dvije strane koje su jako glupe.....sukob je neizbjezan....

VL
OB
-obrisani-
17:27 24.09.2010.

\"Siddiqui je neuroznanstvenica koja je studirala na prestižnom Massachusetts Institute of Technology u SAD-u, a onda se udala za rođaka Khalida Sheikha Mohammeda, navodnog tvorca ideje o napadu 11. rujna i vratila se u Pakistan.\" ja bih rekao Goebbelsovština Jedinoo ako je i ona krvni rođak sa Khalidom, pa se onda udala za zajedničkog rođaka. Dalje, koliko ja znam, u zemljama bivše Juge vlada zakon koji dozvoljava ženidbu rođaka poslije trećeg koljena: tj. ne mogu se oženiti u ravni djece, djece od djece ni unuka..dalje je dozvoljeno. A rođak je vrlo relativan pojam

VL
OB
-obrisani-
17:29 24.09.2010.

Dakle da je dotična Aifa Siddiqi mogla posjedovati materjale o izradi eksploziiva ne dvojim, žena je školovana i zna kako doči do takvih materjala, u drugom braku je bila sa rođakom Sheika Mohammeda i vjerojatno je bila umješana u organizaciju terorističkih napada Al Qaide. Ali da žena visoka 158 cm i teška nešto više od 40 Kg iz ruku američkog marinca otima jurišnu pušku M-4 mi je nekako pretjerano, OK nije sve u veličini (tako se kaže) ali ona nije neka ninja ratnica nego znanstvenik, a i yebo krkana u uniformi kome žena veličine djeteta uzme oružje iz ruku, hej ameri pa tko vam to ide u vojsku ?

VL
OB
-obrisani-
17:35 24.09.2010.

24.09.2010. u 17:14h rea_ je napisao/la: rezonancijo, što god je bilo, prošlost je. Ja govorim o sadašnjosti. On ode po \"mladu\" u Alžir. Vjenčanje se obavi u Alžiru, u Francuskoj ne prolazi zbog zakona o krvnoj vezi. Za razliku, Tunezijcii i Marokanci, rijetkost. Valjda ovisi o stupnju razvoja. _______________________________________________ bome, ja znam da je incest poprilično raširena pojava i na zapadu da se klepi i rođeno dijete, bilo to zakonski ili ne... A ti ga kažnjavaj poslije....

VL
TO
torrente
17:36 24.09.2010.

događali se šta normalno na ovome svijetu

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.