Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva mjeseca poslije

Pajčić još u bolnici, a policajac pod nadzorom

ploča
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
17.01.2014.
u 21:14

Pajčić je i dalje u bolnici, a potpun oporavak je neizvjestan

Prije nešto više od dva mjeseca Darko Pajčić teško je ozlijeđen nakon intervencije policajca koji ga je pokušao spriječiti u skidanju dvojezične ploče s vukovarske policije. Pajčić je i dalje u bolnici, a potpun oporavak je neizvjestan. Od tog su dana zbog prijetnji policajac S. S. i njegova obitelj pod policijskim nadzorom.

– Pod nadzorom će biti dok to bude potrebno. Dosad nismo imali problema s osiguranjem – rekao je glasnogovornik PU vukovarske Domagoj Džigumović.

>> Vukovarski branitelj Darko Pajčić je kritično

Komentara 2

DU
Deleted user
09:34 18.01.2014.

Ja se sićam mračnih vremena, kada su mojeg sumještanina osudili na 9 godina robije jer je na fasadi napisao ŽAP. Večernjakov novinar, Despot, napiše o jergovićevim mladenačkim ustaškim provokacijama, koje su zataškane, ne zbog njega, on je sirotinja u pametet ,nego zbog dvojice sinova moćnika, koji su bili avangarda crnih vremena. Svi oni drže jedan drugoga u šah- matu, svi oni podgrijavaju i održavaju nacionalne sukobe na samom rubu, a zapravo radi se o najsirovijim pljačkašima koje udba čuva ko zjenicu oka. Sinoć je Bujanec ispričao priču, kako to izgleda u današnjem vremenu. Ja nisam vidila razlike. Teror, strah, batinanje, zatvor. Za plakanje! U današnje doba? Kada su informacije na dohvat ruke, kada javna tv nije jedina, a narod šuti i čeka! Čeka hoće li ih pritisnuti netko drugi, jer mi mislimo da nemamo snage.

MJ
markezic.joso
07:46 18.01.2014.

do kud smo mi došli policija čuva policajca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije