Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOVEC

Kobni skok padobranom: Istrijanka(34) poginula u Sloveniji

padobranci
Dino Stanin/PIXSELL
11.06.2017.
u 20:46

O nesreći su obaviješteni istražitelji koji se bave zrakoplovnim nesrećama, dežurni istražni sudac te nadležno državno tužiteljstvo.

Hrvatska padobranka iz Istre (34) smrtno je stradala u nedjelju na sportskom aerodromu Bovec u Sloveniji, gdje je ovaj tjedan nastupilo stotinjak padobranaca u skokovima iz aviona s 4000 metara visine

U tijeku je policijska istraga, a prema neslužbenim podacima koje su prenijeli mediji, hrvatska padobranka imala je pri skoku u skupini 10 padobranaca teškoće s glavnim padobranom, koji je odbacila u zraku, a rezervni padobran nije uspjela otvoriti.

O nesreći su obaviješteni istražitelji koji se bave zrakoplovnim nesrećama, dežurni istražni sudac te nadležno državno tužiteljstvo.

Komentara 10

US
USA
01:27 12.06.2017.

Stanovnici Istre su Istrani, a ne Istrijani kako cesto cujemo od onih koji nikako da prihvate da je Istra dio Hrvatske, a ne Italije ili Jugoslavije. Sto se tice padobranstva kao takvog, razloge smrti jos ne znamo, a sport samm po sebi je adrenalinski iako realno sa malim brojem smrtnih slucajeva u odnosu na broj skokova.

PO
POBROZDS
22:47 11.06.2017.

Istrikanks? jel Hrvatica ili?

Avatar punkufer
punkufer
09:15 12.06.2017.

Novinar i njegovi urednik su toliko nepismeni da ne znaju da se kaže Istranin ili Istranka, a ne talijanizirano iridentističko istrijan. Dajte malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije