Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požeška bolnica

Pacijenti najviše primjedbi imaju na parkiralište, a ne na liječenje

bolnica požega (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/3
05.01.2013.
u 12:13

Najviše novca, 2 milijuna kuna utrošeno je za nabavku rendgena koji će idući mjesec biti montiran i zamijeniti stari, star 20-ak godina.

Opća županijska bolnica u Požegi koja je u svom rangu među najuspješnijima te zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima u prošloj godini uložila je preko 5 milijuna kuna.

Najviše novca, 2 milijuna kuna utrošeno je za nabavku rendgena koji će idući mjesec biti montiran i zamijeniti stari, star 20-ak godina. Uređena je i opremljena nova jedinica za moždane udare, a do kraja bit završeno i uređenje jedinice hemodijalize s novom opremom, nabavljen je kardiološki ultrazvuk te uređene dvije operacijske sale.

- Nadamo se da će u budućoj reformi bolničkog sustava i ova oprema pridonijeti rangiranju naše bolnice na način koji mi očekujemo i da ćemo uz podršku gradonačelnika, saborskih zastupnika i ministarstva i dalje stvarati uvjete da se stanovništvo Požeštine može u ovoj bolnici liječiti jednako kvalitetno kao i u većim gradovima u Hrvatskoj, odnosno kao u kliničkim bolnicama – rekao je prof. dr. sc. Željko Glavić, ravnatelj Opće županijske bolnice Požega zahvalivši gradonačelniku na njegovu lobiranju u Ministarstvu zdravlja te ministru na potpori za stvaranje boljih i kvalitetnijih uvjeta liječenja.

Kako pacijenti požeške bolnice najviše primjedbi imaju na parkiranje, a ne na liječenje, ravnatelj je najavio da su napravili sve potrebne korake da se proširi sadašnje parkiralište, ali kako bolnica za tu investiciju vrijednu 1,5 milijuna kuna nema novca požeški gradonačelnik je obećao da će to riješiti Grad Požega. Uz to su najavljena i nova ulaganja u objedinjeni hitni bolnički prijem vrijedna 6,1 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

CR
croatia652
14:02 05.01.2013.

osjetio sam na svojoj koži kako liječite, za 3 dana ležanja ispostavite račun za 7 dana i zaradite 3 puta više, a među notornim glupostima na računu od operacije abdomena bila je i mast za oči, vjeojatno da ne vidm kak lapate pare. a vidim i da imate prvog pacijenta za rendgen, haha vjerojatno će na slici biti prazan prostor

Avatar maximus69
maximus69
21:34 06.01.2013.

Hhahahahahahhaahah...Dobra ti je ova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije