Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGODILI NAJDRAŽI ZAČIN

Ovo su dobitnici kuharskog tečaja u školi Branka Ognjenovića

11.09.2020.
u 15:12

Šest najmaštovitijih kuhat će uz Branka i njegov tim iz Majstor kuhar akademije 23. rujna, a drugi ciklus tečaja kuhanja s novim dobitnicima koji su bili najbrži i točno odgovorili na pitanje koji je najdraži Brankov začin bit će dan nakon, 24. rujna u 17 sati.

Gordana Gogsi Mihetec, Duška Gregurek, Milica Šoštarić, Dany Mazulović, Anđelka Klanac i Marijan Smolković. Šest je to dobitnika škole kuhanja u Majstor kuhar akademiji Branka Ognjenovića, koji su tijekom live prijenosa pogodili koji je najdraži začin chefa Branka, a koji se ne može kupiti niti naći na policama.

Pitanje smo postavili dok smo u live prijenosu čitali najkreativnije odgovore pristigle na prvotni natječaj, na koji su se mogli prijaviti svi koji su skupili četiri kuharice sa savjetima Branka Ognjenovića koje su izašle u sklopu Večernjeg lista tijekom kolovoza. Izlazile su ponedjeljkom, a u svakoj je bio kupon s nagradnim pitanjem -  zbog kojeg biste se jela složili da ljubav ide kroz želudac.

Šest najmaštovitijih kuhat će uz Branka i njegov tim iz Majstor kuhar akademije 23. rujna, a drugi ciklus tečaja kuhanja s novim dobitnicima koji su bili najbrži i točno odgovorili na pitanje koji je najdraži Brankov začin bit će dan nakon, 24. rujna u 17 sati. Do točnog odgovora mogli su doći tijekom prijenosa uživo, u kojem je Branko nekoliko puta ponovio začin bez kojeg ne može kuhati, a to je - ljubav.

Podsjetimo, kuharice je Branko osmislio u suradnji s dvoje mladih kolega - chefovima Sabinom Jalšić i Darijom Lideom, koji su preuzeli vođenje njegove Majstor kuhar akademije kad je on odlučio otići u mirovinu. Točnije, vođenje je preuzela Sabina, a Dario se uhvatio edukativnih radionica, na kojima i Branko još uvijek predaje.

Prva kuharica sastojala se od klasika chefa Ognjenovića, u drugoj su bila lagana jela po njegovoj preporuci, trećoj je tema bila maksimalna iskoristivost namirnica, a četvrta posvećena početku školske godine, s jednostavnim i brzinskim receptima za đake.

VIDEO: Branko Ognjenović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije