Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U RIJEČKOM KAZALIŠTU

'Ovo je politikantstvo! Ne možemo micati ljude kad se netko toga sjeti, dokaza o zlostavljanju nema'

11.10.2022.
u 09:48

Odluke kojima je ministrica kulture Nina Obuljen-Koržinek blokirala smjenu intendanata Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu i Rijeci privukle su dosta pozornosti stručne javnosti, ali i političkih kuloara. No, dok odluku o splitskom intendantu osporavaju samo gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom Ivicom Puljkom, ona u Rijeci rezultirala je nedoumicama, prije svega po pitanju odnosa unutar HDZ-a.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:34 11.10.2022.

Zašto se ljudi miču prije isteka mandata ako nema valjanog razloga ? pa nije intendant pročelnik za financije pa da ga treba nova vlast naprasno eliminirati sa funkcije.

GO
goran2hr
12:08 11.10.2022.

Puljak, Obuljenka, HDZ, kazalištarci.... nemili sukobi na ljevici. A svi su isti i trebali bi idilično surađivati.

DU
Deleted user
10:31 11.10.2022.

Ne daj na svoje komunjare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?