Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo iz koristoljublja

Ovo je mladić osumnjičen za brutalno ubojstvo žene, prijeti mu 40 godina zatvora

Ubojica iz Bedekovčine
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
29.10.2018.
u 13:04

Do osumnjičenog 26-godišnjeg mladića kojeg se tereti za ubojstvo žene (76), policiju su navodno dovele nadzorne kamere jer je on iskoristio njezinu karticu za podizanje gotovine s dvaju bankomata

Na Županijski sud u Zagrebu doveden je 26-godišnjak koji je osumnjičen za ubojstvo 76-godišnjakinje iz Bedekovčine. Sudac istrage odredio mu je pritvor kako ne bi utjecao na svjedoke i ponovio kazneno djelo. Kazneno su ga prijavili zbog teškoga ubojstva iz koristoljublja, prijeti mu do 40 godina zatvora.

Policija sumnja da se ubojstvo dogodilo u srijedu, nakon što se žrtva vratila s mise. Poslije toga je više nitko nije vidio. Sljedećeg dana njezin zet pronašao je tijelo na kojem je bilo tragova nasilja, zbog čega je policija odmah posumnjala da je žena ubijena, javljaju 24 sata

Do osumnjičenog 26-godišnjeg mladića kojeg se tereti za ubojstvo policiju su navodno dovele nadzorne kamere jer je on iskoristio njezinu karticu za podizanje gotovine s dvaju bankomata. Podignuo je ukupno 10.000 kuna. 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar rubinet
rubinet
13:38 29.10.2018.

A što si ti? Prvo ili drugo?Treće zasigurno nisi.

VO
vorda400
14:04 29.10.2018.

Na bankomat je dizao lovu pametan dečko nije baš gledao filmove sa tom temom

DU
Deleted user
14:50 29.10.2018.

Super su te kamere jedino mi nije jasno kad izgubiš naplatnu karticu vozeći skuter s ulaskom na Lučkom i navedeš točno vrijeme ( +- 20 min ) zašto je onda problem i čemu služe nadzorne kamere ako moraš platit najskuplju kartu kao da si vozio od Macelja do Dubrovnika ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije