Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bedekovčina u strahu

Ubio ženu pa s njenom karticom otišao na bankomat

Bedekovčina
Zagorje.com
26.10.2018.
u 18:29

Verica J. (76) u četvrtak navečer vratila se s mise. To je bio posljednji put da su je prijateljice iz susjedstva vidjele živu

Čuli smo svi da je netko ubil našu Vericu, al nitko ne zna tko, policija nam niš ne govori. Samo se nadam da budu brzo pronašli tog ubojicu jer ja večeras sigurno ne bum mogla zaspati ak bu on slobodno hodal okolo – riječi su kojima prvi susjedi Verice J. (76) opisuju strah koji se uvukao u Aleju Dragutina Domjanića u Bedekovčini, u kojoj je u četvrtak navečer pronađeno tijelo 76-godišnjakinje koja je ubijena u svojoj kući u kojoj je živjela sama. 

Policija u suradnji s državnim odvjetništvom trenutačno slaže mozaik zločina koji se, prema svemu sudeći, dogodilo nakon što se Verica J. u srijedu poslije 21 sat vratila kući s mise u lokalnoj crkvi na kojoj je bila s još dvije prijateljice.

– Sve smo došle zajedno u ulicu nakon čega smo se razdvojile i svaka je otišla svojoj kući, nakon toga više je nismo vidjeli. Bilo mi je malo čudno drugi dan da uopće nije izlazila u dvorište, ali nisam previše obraćala pažnju na to. Ne bismo ni znale što se dogodilo da u četvrtak navečer njezin zet nije došao u kuću – prepričavaju susjede ubijene 76-godišnjakinje i dodaju da ni njezin zet taj dan ne bi došao u kuću da Verica nije trebala ići na frizuru. 

Budući da je uvijek bila točna, a ovaj put nije se pojavljivala ni odgovarala na frizerkine pozive, frizerka je kontaktirala njezina zeta jer je posumnjala da nešto nije u redu. Kad je zet otišao provjeriti što se događa, u kući ga je dočekao stravičan prizor. Verica J. ležala je na podu s velikom krvavom mrljom na trbuhu u koji joj je ubojica zabio nož

S obzirom na to da je cijela kuća bila ispremetana, najvjerojatnije ga je Verica J. po povratku s mise zatekla u provali nakon čega ju je provalnik na mjestu ubio. O tome koliko nije mario za to što je počinio ubojstvo, dovoljno govori i da je nakon provale uzeo njezinu karticu te u dva navrata podigao novac s bankomata, jednom u Bedekovčini, a dan poslije i u Zagrebu. 

 

Komentara 57

KK
klara.kos.73
18:52 26.10.2018.

Svaki bankomat je pokriven kamerom.Ubojica je već morao biti uhićen.

MA
Machak
18:55 26.10.2018.

Da su čemu već bi ga ulovili, svaki bankomat ima kameru koja uslika svakog onog tko podigne novac...

DU
Deleted user
18:53 26.10.2018.

A svaki bankomat ima kameru, hvala bogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije