Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz koristoljublja

Policija potvrdila: Za ubojstvo žene u Bedekovčini osumnjičen mladić

Bedekovčina
Foto: Zagorje.com
28.10.2018.
u 17:55

Osumnjičeni je u dva dana s bankomata u Bedekovčini i Zagrebu, u dvije transakcije, s bankovnog računa ubijene Vere J. podigao 10.000 kuna.

Policija je potvrdila da je za ubojstvo žene u Bedekovčini uhićen 26-godišnji hrvatski državljanin koji je, kako se navodi u priopćenju, 24. listopada u obiteljskoj kući u Bedekovčini, počinio kazneno djelo teškog ubojstva iz koristoljublja, na štetu 76-godišnje hrvatske državljanke. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Osumnjičeni je u dva dana s bankomata u Bedekovčini i Zagrebu, u dvije transakcije, s bankovnog računa ubijene Vere J. podigao 10.000 kuna. 

Starica koja je živjela sama ubijena je u svojoj kući u Bedekovčini u srijedu u večernjim satima. Ubojstvo je prijavila frizerka koja joj je trebala doći u četvrtak ujutro, a kako joj se nije javljala na telefonske pozive nazvala je njezinu kćer i zeta koji ju je i pronašao, a prema neslužbenim informacijama ležala je na podu kupaonice s ozljedama glave.

Ubojica je, nakon što ju je ubio udarajući je tupim predmetom po glavi, ukrao njezin novčanik s osobnim dokumentima i kreditnim kraticama.

Nakon noći u pritvoru u ponedjeljak će ga, najvjerojatnije, odvesti pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu koji bi trebao odlučiti o zahtjevu tužiteljstva da mu se odredi istražni zatvor, a za ovakvo teško ubojstvo Kaznenim zakonom propisana je kazna do 40 godina zatvora, prenose 24sata.

Komentara 13

BL
bljak007
18:12 28.10.2018.

Pod hitno uvesti doživotnu robiju uz prisilni rad.

MA
Majur
18:30 28.10.2018.

Ući nekoj bakici nasilno u kuću i lupati je po glavi....Moraš za tako nešto biti psihopata,a nek mi sad još neko veli da za takve polumajmune postoji terapija i mogućnost rehabilitacije...Ako već ne može smrtna kazna za takve onda doživotna robija..i to bez TV-a i ostalih gluposti...do kraja života fizički rad.

DU
Deleted user
17:57 28.10.2018.

Neka dobi 40 godina i svaki dan u zatvoru pojede za 20 kuna onda je to već oko 300.000. Malo olova, malo bakra i malo cina košta nekakvih 5 kuna……..Za tako gnjusne zločine fali nam smrtna kazna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije