Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sadržaj konverzacije
Povratak na članak

Ovo je e-mail zbog kojeg je Mirela Holy morala otići

Sporni e-mail kojeg je Mirela Holy poslala Reneu Valčiću donosimo u cjelosti. Smatrate li da je zbog njega morala dati ostavku?

Komentari 21

GO
google385
06:54 08.06.2012.

tehnologija cini cuda i e mailovi se love po citavome svjetu isto tako i telefonski razgovori kao i sms poruke i o svima nama netko vodi brigu i google o nama zna vise nego nase obitelji

VL
FE
fellix1601
08:39 08.06.2012.

Treba ženi odati priznanje. Ona je podnijela ostavku nakon po meni ne tako strašne i diskutabilne stvari. Mnogi od političara i ministara zaje.... puno više i gore ali nemaju toliko morala da daju ostavku na svoju funkciju !!!!!!!!!!

VL
MO
mozel
06:54 08.06.2012.

Ako je samo ova izjava ministrice,mislim da apsolutno nije sporna niti donosi bilo kakvo svojatanje ili nekakve takorekuci mucke.Trazila je ako postoji mogucnost da se zadrzi na nekom drugom radnom mjestu,sto znaci ako ne postoji drugo radno mjesto nesto je sasvim drugo.Ovdje ministrica nebi trebala da podnese ostavku.Ali medije stvaraju od ove izjave brda i doline,kao da je pao mjesec na zemlju.

VL
Avatar ambasadoor
ambasadoor
08:55 08.06.2012.

Ovo uopce nije za ostavku. Covjece pa neki su pokrali cijelu drzavu pa im nije palo na pamet dati ostavku. Neki trenutno celni ljudi u drzavi su napravili vise stete HR nego koristi i ne pada im na pamet datii ostavku. Gdje mi zivimo i tko upravlja ovom drzavom. Zato nam tako i jest. Oko nicega se digne tolika prasina,a oko lopovluka stoljeca nije nikad nista procurilo u medije.

VL
DU
Deleted user
09:11 08.06.2012.

Citajuci neke komentare koji brane Holy, klasicni primjer nepotizma, jasno mi je zasto smo u problemima. Ona je trebala dobiti ostavku vec za pokusaj utjecaja na sud. Ambasadoore, o lopovluku stoljeca je svasta curilo u medije. Ali bas kao ii ti Holy netko se uvjek nasao da pravda i taj lopovluk. Tako da se sve svelo na razmjenu misljenja u narodu... i onu pojeo vuk magare bas kako narod, ovako imberlan, zasluzuje.

VL
DZ
dzukaficuka
10:08 08.06.2012.

Za takvu sitnicu Ministrica dobila otkaz pa onda Cacica i Jovanovica trebate streljati Gospon Milanovicu

VL
Avatar tomsom
tomsom
11:44 08.06.2012.

.06.2012. u 10:08h dzukaficuka je napisao/la: Za takvu sitnicu Ministrica dobila otkaz pa onda Cacica i Jovanovica trebate streljati Gospon Milanovicu =============================== ti zaista ništa ne razumiješ.

VL
MA
MaSpa
12:48 08.06.2012.

svašta! kada bi se zbog ovakvih stvari davale ostavke, brijem da bi nam u roku keks jedino preostalo da državu vode trogodišnjaci! Jedino još oni nisu ništa zgriješili..

VL
SU
suncobran
16:15 08.06.2012.

ovaj mail ako je u cijelosti apsolutno nije za ostavku več su za ostavku nečija druga radna mjesta dali se postavlja pitanje tko je ta osoba Marijana Drempetiča da nije i ona dobila otpremninu i sad je ponovo budu vratili na isto radno mjesto,Mazija bi trebala napustiti radno mjesto samo ako je radila na određeno vrijeme za slučaj bolovanja ili porodiljni ali čini mi se da su tu po srijedi veče mučke zato je taj mail i dat u javnost kako bi se naštetilo vladi ovo je več slučaj za uskok

VL
Avatar wratnik
wratnik
18:13 08.06.2012.

Holy je dobro dosla Valcicu, ako USKOK nepokusa malo pocackati po pozadini, pa da izadje nesto, kao djelo na vidjelo..

VL
GA
gaf
19:36 08.06.2012.

. ...Ja nekako mislim da je ovo s tim mailom samo paravan za nešto drugo, samo način da ju se makne s ove pozicije jer mi se čini da je žena stvarno htjela raditi onako kako treba i ne popuštatiati pod pritiscima sa strane i da je zbog toga nekome bila gadan trn u oku. . Nije li čudno što je u samo par mjeseci njenog "ministriranja" dobila jedno dvije prijetnje smrću? . Koji ministar zaštite okoliša je kod nas ikad bio toliko eksponiran i kome se ikad pridavala tolika pažnja? . A radili su gadne stvari (sjetimo se samo drage nam Dropulićke). . Biznis s otpadom je čista *****, veliki su tu igrači u pitanju tako da sam prilično uvjeren da je ovo s mailom samo pričica za naivnu javnost.. . .

VL
OB
-obrisani-
19:41 08.06.2012.

. ..u cijeloj ovoj priči mnogo toga smrdi..ili je nejasno..a ako i je, to se pokušava zataškati.. . .ako malo bolje pogledamo , . sad već bivša ministrica zaštite okoliša i prirode posula se pepelom po glavi i priznala da je Vladi nanijela političku štetu »svojim nepromišljenim e-mailom gospodinu Reneu Valčiću,.. . kada malo vratimo vrijeme unatrag recimo "ekspresna eliminacija Vladimira Ferdeljija zbog javne kritike Vlade bilo discipliniranje onih iz drugog ili trećeg ešalona ili recimo razlaz s nadređenim mu Komadinom, . onda je nakon blamaže s Rohatinskim slučaj Mirele Holy četvrti drastični obračun u samo pet mjeseci vlasti .. .

VL
TO
tom
19:56 08.06.2012.

pogrešna, ishitrena i nepotrebna ostavka gđe holy! ima u vladi daleko većih negativaca i osoba koje trebaju podnijeti ostavku - daleko prije nje!!!

VL
DU
Deleted user
20:13 08.06.2012.

Nešto to nije u redu. Kako može ova biti tako drastično kažnjena za jedan email. a bahati pijanac koji će biti osuđen na tko zna koliko godina zatvora - još uvijek grmi i oblači ! Gdje je tu logika, Milanoviću ?

VL
GA
gaf
20:26 08.06.2012.

. ..Ovo je opomena svima nama da ne smijemo za nikoga urgirati, davati preporuku ili išta drugo, nego gledat samo sebe a ne druge kako žive. Uvjek se može prigovoriti n.p.r. Pa koga si mi to preporučio? Ovo je dokaz da ima svoje poštovanje a svojom ostavkom je dokazala dostojanstvo. Mi smo previše licemjerni i gledamo što radi onaj drugi, što ima susjed? Prestali smo gledati sirotinju koja nema pošteni obrok osim vodu za piće ali i to je pomalo upitno. Zar nas ostale koji nemamo prihode treba (inekcijom) kao neizlječive ili stare životinje? . Pomoći, preporućiti, zamoliti? Zar te rijeći treba zaboraviti? Zar se moramo pridržavati; izrabljuj, zgazi, prevari, ponižavaj? . Evo u što nas pretvaraju i uspjevaju u tome. Nadam se da će nas neimaština ujediniti te da ćemo shvatiti da odbijamo donacije od velikih kompanija. Najprije te opljačka a onda daje (donira)? Kao što psu bacimo kost i moraš šutjeti? Budimo iskreni bar u sebi ako nas je sramota priznati.

VL
GA
gaf
20:28 08.06.2012.

. ...Koliko se takvih mailova posalje na dan i moli za posao. . Znam da je pogresila, ali nije trazila posao za tu osobu, nego samo da ju se ne smjeni...ali koliko ima njih koji svoje dovode na radno mjesto,, . cak nekoga tko radi otpustu i svoga zaguraju, to je sramota. Nije ona bas napravila neko veliko zlo, jer drugi rade punooooo veca nedjela. Ja bi nju stavio natrag na posao, jer je bila postena i dala otkaz.

VL
OB
-obrisani-
20:32 08.06.2012.

.ako se malo podsjetimo ,Radimir Čačić glavnog tajnika HNS-a Srećka Ferenčaka, znatno nam poznatijeg po aferi nanbudo zbog koje je nepravomoćno osuđen na godinu dana zatvora od Holičine štićenice Heidi Mazija, želio uhljebiti u NO Janafa. . Čačić tada nijee dobio ni žuti, već se ispričao, i nikome ništa.. . ..nakon toga Holica dolazi u sukob s Čačićem oko izgradnje podzemne hidroelektrane Ombla kod Dubrovnika kada joj je ovaj bahato poručio: – . Ministrice Holy, ne zamarajte svoju glavicu ekonomskim temama jer ima tko brinuti o tome. .. . stoga se pitam da li je Holi stala na žulj energetskom i PVC lobiju, kao i onima koji unosno zarađuju na svugdje u svijetu prestižnom mafijaškom poslu, otpadu? Ili je Čačić nije volio, jer je gurala svoju" glavicu "svugdje gdje je smrdilo?.... . .

VL
Z1
zelja 12
20:56 08.06.2012.

Sudjelujte u anketi: Kako biste postupili da ste Mirela Holy? .

VL
OB
-obrisani-
10:23 09.06.2012.

. .Ministrica koja je smetala mnogima' . "Prvo, Holy je za vrijeme svojeg kratkog mandata pokušala demontirati mnoge interesne, pa i zločinačke skupine koje već godinama iz fondova koje građani pune za zaštitu okoliša otuđuju stotine milijuna kuna, a počestosto proizvode i veoma povećana zagađenja s posljedičnim porastom broja od toga oboljelih građana. . Drugo, trenutna administracija u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode priprema niz proaktivnih zakona i podzakonskih akata provedbom kojih bi zasigurno mogli biti oštećeni interesni lobiji, godinama navikli na enormne zarade i ekstraprofite na uštrb okoliša te zdravlja i života građana. Treće, Mirela Holy je više puta izražavala argumentiranu i opravdanu sumnju ne samo u ekološku, već i prije svega gospodarsku isplativost nekoliko pompozno najavljivanih projekata",

VL
Č7
čvor2.76
06:55 08.06.2012.

Nakon ovakvog gafa naravno da mora dati ostavku i to je potpuno moralan čin. Očito da nije dorasla ministarskom mjestu , a pitanje je dali je i sabor njezina razina. Po izgledu reklo bi se da nije, a po pameti nisam siguran.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.