Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni video

Ove patke su oduševile i nasmijale cijeli svijet!

patke
Foto: screenshot/youtube
1/2
11.09.2015.
u 11:51

Kao i mnogi meme uradci, i ova "vojska patki" dobila je razne remikseve i sljedbenike, uključujući verzije Adele, Taylor Swift, the Lion King, Sponge Boba i Simpsone

Još jedan u nizu intelektualno upitnih videa na YouTubeu postao je viralan. Norvežanin Kevin Innes (22) kupovao je potrebne dodatke za svoju prikolicu kad je nabasao na gumenu patku, za koju je isprva mislio da je pas, koji, kad ga se stisne, ispušta zvukove poput gomile ljudi koji uzdahuju.

Želio je posramiti svoju djevojku te ju je odveo u isti dućan i sve snimio mobitelom. Postavio je video na Facebook iako ga je isprva snimio na kanalu Vine gdje podijeljen 100.000 puta, nakon čega je video postavio na YouTube gdje je u kratkom vremenu bio pogledan više milijuna puta, piše The Local.

Kao i mnogi meme uradci, i ova "vojska patki" dobila je razne remikseve i sljedbenike, uključujući verzije Adele, Taylor Swift, the Lion King, Sponge Boba i Simpsone

Inače, klip traje devet sekundi.

>> Vozačica koja ne zna gdje joj je čep spremnika hit na Youtubeu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije