Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velik interes

Ove godine iz Broda na more rekordnih 2.000 sezonaca

Konobar
Foto: Marko Lukunić/ PIXSELL
09.04.2015.
u 11:22

Na vrhu liste najtraženijih sezonaca su konobari, kuhari, sobarice, pomoćno kuharsko osoblje, recepcionari te prodavači u trgovini na veliko i malo

Ove bi godine na sezonske poslove na moru moglo otići rekordnih dvije tisuće nezaposlenih iz Brodsko-posavske županije. Prema podacima Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Slavonskom Brodu, pripreme za ovogodišnju turističku sezonu počele su još u prosincu. Na vrhu liste najtraženijih sezonaca su konobari, kuhari, sobarice, pomoćno kuharsko osoblje, recepcionari te prodavači u trgovini na veliko i malo.

– Hotelijeri najviše traže osoblje visokih kompetencija s dobrim znanjem stranih jezika – kaže pročelnik brodskog HZZ-a Marko Neretljak.

>> Traže se sezonci! Na rezidbi se može zaraditi i 22.500 kuna

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bok
bok
11:08 10.04.2015.

...samo nek budu ljubazni, spretni i daju gostu smjesak i dobiti ce i trinkgelda jer ce biti ove godine sigurno rekorni broj dolaska turista !

JO
johnny64
12:57 09.04.2015.

superrrrrr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije