Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZNI REZULTATI
Povratak na članak

Više od polovice građana Srbije ne zna za zločin na Ovčari

71 posto ne zna da je Sarajevo bilo pod opsadom skoro četiri godine

Komentari 46

NE
Neutralac
18:35 18.12.2017.

Ma zna banda samo kad je ikad kriminalac rekao da je kriminalac....?

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
17:58 18.12.2017.

Znaju oni sve samo se, kao i svi zatucani narodi, prave blesavi.

VL
TR
tramontana
19:23 18.12.2017.

Znaju oni, znaju itekako. Samo oni kažu, "drugi su krivi". <<<<ne Srbi, i svi se drže Vučićeva četničkog štapa.

VL
Avatar Ada
Ada
16:56 18.12.2017.

Ne znaju figu! Misle da ono za što oni "ne znaju" nisu odgovorni.

VL
KN
knox
16:52 18.12.2017.

Pa sto, kao da mi znamo navesti sve masovne grobnice po Srbiji ili tamosnja spaljena sela i gradove koji su bili pod opsadom hrvatskie vojske...

VL
Avatar moravica
moravica
09:02 19.12.2017.

mislim da anketa nije realna i da velika vecina sve zna..ali isto tako mislim i da ta velika vecina nebi nikad uradila zlocin bilo kakav, i kao sto vi svi niste ustase tako ni mi nismo svi cetnici..bolesnika ima svugde

VL
Avatar hr.granicar
hr.granicar
17:04 18.12.2017.

Evo i mene nakon godinu dana kazne.najlakse je reći neznam i pravit se lud.

VL
Avatar Radojica
Radojica
18:24 18.12.2017.

Pa naravno da ne znamo, a dosta nas se i ne tiče. Potrebno je, valjda, 22 (!) godine nakon rata napraviti iskorak i okrenuti se budućnosti, a ne neprestano nekrofilski prebrojavati žrtve i bez prestanka se vrteti u spirali zločina.. Razišli smo se i neka svako gleda svoja posla. U Srbiji se HR politika ne gleda blagonaklono, dok je sa njenim građanima sasvim drugačiji slučaj, svi Hrvati koje sam upoznao bili su korektni ljudi, moram da priznam da mi je delovalo kao da ih nešto privlači da dođu u Beograd, šta misle kad se vrate kući - ne zanima me, ako su dvolični, njihov problem, meni ni iz džepa ni u džep.

VL
Avatar rubinet
rubinet
17:29 18.12.2017.

znaju oni sve..samo se grade neznalicama..cincarsko vlaški mentalitet a ima dosta i osmanlijskog....ipak je 500 ljeta ostavilo traga u običajima,jelu,jeziku i DNK

VL
JU
jureknez26
16:53 18.12.2017.

za veliku srbiju su svi znali

VL
Avatar Bokac75
Bokac75
19:52 19.12.2017.

Odaklen nama smjelosti pricat o zlodjelima drugih posle presude u Hagu,gdje je Hrvatska oznacena kao agresor na BiH? Hajmo malo VL pricat o Hrvatskim zlocinima!

VL
DR
Drugar
18:52 18.12.2017.

Interesantna je ta - krivnja Srba, na vijek vijekova. I sad, i u proslosti, i unapred. Kad bi neko imao razuma da se zapita- otkud to?Ali nema razuma, samo pokusaj samoopravdanja - kriveci Srbe! Postalo dosadno, bljutavo, otrcano...

VL
Avatar TheJack
TheJack
01:54 19.12.2017.

Za Gebogenmunda, oca hrvata, Jasenovac je bio tek zgoda, ali je ipak, cinicno narvno , a po njegovoj procijeni, tamo stradalo "tek" 40 tisuca ljudi, sto je on javno rekao. Glede tog znanstvenog stava, a tu bisno mogli prozvati i "institut" Ivo Pilar, moramo biti itekako ozbiljni, pa se ocitovati o Ovcari gdje je "tek" stradala koja stotina hrvata, mijesanih, ali i ponesto nepocudnih srba. "Tek" na 40000, i "tek" na (dacemo) 1000 zrtava Ovcare. Cni se 40: 1.

VL
RA
ranko75
03:08 20.12.2017.

Svi smo isti. Svako vidi u tudjem oku trun, a u svojem ne vidi brvno! Isti primitivizam u mrznji, koja svakako ubjedljivo dominira, a ljubav pod mikroskopom ne moze se naci. Svako ima dobre rijeci za sebe a najgore za onoga drugoga, sretan sam da sam otisao dok ste se zadnjeg puta spremali za svinjariju da vas ne gledam.Time sam sacuvao psihiku sebi i svojoj obitelji da ne moram da mrzim nikoga, i vidim da ste svi zasluzili ono sto imate, jer ste srusili ono sto su napravili puno bolji i sposobniji od vas. Svi htjeli samostalnosti. Sada ne smiju ni u WC dok ne pitaju americkog veleposlanika. Parade pedera i kontejneri za smece su za one sto nisu umjeli sacuvati ono blago sto su imali.Nikada necete vise to imati. Svaki za sebe niko i niosta kako vam je Tito rekao.Tu nema buducnosti. Dobro je rekao Aleksandar III, "Cijeli Balkan ne vrijedi zivota jednog ruskog vojnika". Zao mi je samo onih sto su bili protiv vas koji ste bili za razbijanje zemlje i moraju da budu kaznjeni skupa sa Vama a bili su protiv.

VL
Avatar Beograđaninn
Beograđaninn
18:16 20.01.2018.

Većinea mladih tinejdzera u srbiji nije ni briga za istoriju ratova na prostorima bivse jugoslavije.. U neku ruku je dobro sto nisu optereceni sa tim glzpistima. Ja prvi mojoj deci nisam pricao o tome uopste. Cak i kada cuju nestoo na TV na tu temu to ih smara. Realno ne mrze nikog jer im nisam im pricao nista. Vole svoje tuđe postuju. Za hrvate cuju samo u sportu i to je dovoljno. Neka imaju bezbrizno detinjstvo bez mrznje i opterecenja.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:06 19.12.2017.

ni mi u hrvatskoj ne znamo za zločine u oluji. odavno smo pojeli sve te 'napuštene' krave i svinje, konje, tri puta preprodali poljoprivrednu mehanizaciju 'osvojenu', dvaput uzeli pare za obnovu kuća, teško da nam je išta u glavi ostalo. samo znamo da nam nije dosta. kako bi onda očekivali od srba iz srbije, da znaju što se događalo na ovčari, kad su živjeli u sličnoj medijskoj blokadi i pod sankcijama, kako bi oni nešto znali što se događalo kod nas, kad su imali redukcije struje, i jedva preživljavali? kako bi sirotinja znala kako je drugoj sirotinji u drugoj državi? previše očekujete. pitajte nijemce dal znaju za zločine njemačke vojske u 2. svj. ratu. ne znaju. al se osjećaju odgovornima. ne krivima. što bi ih sad uvijek trebao pratiti osjećaj krivnje? radi koga, čega? dal amere pere to što su bacili atomske na japance?

VL
DU
Deleted user
19:00 18.12.2017.

Ha,ha.Vec sam se zabrinuo.Vec dva-tri dana,ni reci o ustasama,cetnicima,partizanima...Cak sam pomislio,je li moguce da smo zastanili?Pa smo prestali o tome?Srecom,nismo.Veliki pozdrav za gos.paloma blanca!Najrealniji,ili ako hocete,jedini realan komentar.Gospodo draga,takvi smo,kako nas drugi vode.Upravo to i jeste ono sto nam se ne svidja.

VL
DR
Drugar
18:52 18.12.2017.

Interesantna je ta - krivnja Srba, na vijek vijekova. I sad, i u proslosti, i unapred. Kad bi neko imao razuma da se zapita- otkud to?Ali nema razuma, samo pokusaj samoopravdanja - kriveci Srbe! Postalo dosadno, bljutavo, otrcano...

VL
FA
fake
17:16 18.12.2017.

Kolektivna amnezija na djelu kada se treba suočiti i priznati vlastite zločine nad Hrvatima ali kada su oni žrtve onda to treba znati cijeli svijet i svemir.Onda sve znaju i ništa ne zaboravljaju.Baš čudno.

VL
Avatar unačelu
unačelu
17:22 18.12.2017.

Ma kako da ne, internet pun filmova iz rata a oni kao neznaju.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.