Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozdrav iz Rusije

Ovako se fotkao za vozačku, a policija poručila: Uhvatimo li ga bez kape, ostaje bez vozačke!

Andrei Filin
Foto: Twitter
1/2
18.01.2016.
u 10:45

Njegova želja da ima takvu fotografiju koštat će ga oduzimanja vozačke dozvole ako ga policija zaustavi i zatekne bez dotičnog pokrivala za glavu

Pravila za fotografije koje idu na službene dokumente poput osobne iskaznice ili vozačke dozvole su više-manje poznata. No, jedan Rus se za svoju vozačku fotografirao s pletenom kapom u obliku cjedila za tjesteninu na glavi.

Njegova želja da ima takvu fotografiju koštat će ga oduzimanja vozačke dozvole ako ga policija zaustavi i zatekne bez dotičnog pokrivala za glavu.

– Idući put kad ga zaustavi prometna policija, ako ne bude imao cjedilo za tjesteninu na glavi, oduzet će mu se vozačka dozvola – rekao je Vladimir Kuzin iz moskovske policije.

Inače, Rus je pripadnik pastafarijanca, pripadnik takozvane Crkve Letećeg Špageti Čudovišta.

Foto: Twitter

>> Treba vam EU vozačka dozvola? Platit ćete je 151 kunu

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar tabadjija
tabadjija
11:12 18.01.2016.

Nije bolest sve sto boli

Avatar zong
zong
11:01 18.01.2016.

U toj Rusiji ne da je... lud zbunjenog već i zbunjeni još kresne ludoga...

AN
anihani
12:15 18.01.2016.

ja sam se 2xmorala slikati ,zbog jednog pramena kose koji je malo zasjenio jednu stranu lica ,,onda sam se pobunila zasto mogu oni sa marama ,burkama i sl,njih se nevidi nikako ,onda su mi rekli to smiju samo oni koji su muslimani i zbog vjere se netrebaju skinuti maramu jer je to njihov identitet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije