Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT MAFIJAŠKIH KLANOVA

Otkriveni detalji ubojstva šefa škaljarskog klana. Srpski mediji: Slavlje kavačkog klana se čulo kilometar dalje

Ukraine-Russia talks in Istanbul
Foto: KEMAL ASLAN/REUTERS
1/2
12.09.2022.
u 11:37

Turski mediji pišu da su napadači bili na motoru, a neki od njih navode i što je Vukotićeva partnerica ispričala policiji. Kako navode, ona je kazala da su iz svoje kuće koja se nalazi u četvrti Ataköy krenuli automobilom na Tržnicu.

Ubojstvo Jovana Vukotića (42), za kojeg se vjeruje da je na čelu kriminalnog "škaljarskog" klana, u Istanbulu zaprepastio je regiju. U ovom trenutku može se samo pretpostavljati tko je naručio smrt čelnika škaljarskog klana.

Turska policija koja istražuje ubojstvo pregledala je sigurnosne kamere kako bi identificirali napadače, ali i da otkriju u kojem su smjeru pobjegli.

Vukotić je u trenutku napada bio u osobnom vozilu sa svojom nevjenčanom suprugom Mašom M. i kćeri. Prema još uvijek nepotvrđenima informacijama, pišu srpski mediji, ispaljeno je pet hitaca u Vukotića od kojih su ga pogodila četiri. Njegovo tijelo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija.

Turski mediji pišu da su napadači bili na motoru, a neki od njih navode i što je Vukotićeva partnerica ispričala policiji.  Kako navode, ona je kazala da su iz svoje kuće koja se nalazi u četvrti Ataköy krenuli automobilom na Tržnicu.

Ukraine-Russia talks in Istanbul
1/4

- Kada smo stigli blizu centra, našem vozilu je prišao motocikl, na kojem su bile dvije osobe. Zapucala je osoba koja je sjedila iza - prenose se navodne riječi Vukotićeve nevjenčane supruge.

Prema svemu sudećem, Vukotićeva lokacija je ranije otkrivena i samo se čekao trenutak za realizaciju. Sigurnosne službe navode da je to ubojstvo, kao i druga ubojstva pripadnika "škaljarskog klana" među kojima je i ono koje se dogodilo nedavno na Pagu, financirao šef suparničkog kavačkog klana Radoje Zvicer koji je u bijegu.

Nakon što je u četvrtak navečer objavljena vijest da je ubijen Jovan Vukotić u Istanbulu, Blic neslužbeno doznaje da su zatvorenici zatvora u Spužu koji pripadaju "kavačkom klanu" počeli slaviti te da se to čulo kilometar dalje. S druge strane, ljudi bliski Vukotiću na društvenim mrežama najavljuju kako nije sve gotovo i da će svi dobiti sve što zaslužuju.

VIDEO: Predsjednik sindikata o željezničkoj nesreći: 'Sigurno je da je došlo do pogreške strojovođe'

Komentara 1

Avatar Vlad korbač
Vlad korbač
13:37 12.09.2022.

Istina je da je Crna Gora mala i da je Crnogoraca malo. Ali zato kako izgleda ima jaču mafiju i jače mafijaše, nego Hrvatska i Srbija zajedno, a možda i albanska mafija iz Kosova, Albanije i Sjeverne Makedonije pride zajedno sa hrvatskom i srpskom. .Bravo đetići, sve je bolje nego raditi u nekom dosadnom uredu među napornim dosadnjakovičima, na baušteli, u tvornici i na polju.....Jes da zna biti kratko, ali dok traje živiš kao baron, grof, aga,,,,,,,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije